Fotbal international

Antrenorul lui Lugano se teme. “Am resimţit o mare frustrare!”

Lugano - FCSB va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, la Lucerna, în runda a 2-a a Grupei G a Europa League, iar antrenorul lui Lugano a susţinut o conferinţă de presă în care a...
28.09.2017 | 00:01
Antrenorul lui Lugano se teme Am resimtit o mare frustrare
ADVERTISEMENT

Lugano – FCSB va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, la Lucerna, în runda a 2-a a Grupei G a Europa League, iar antrenorul lui Lugano a susţinut o conferinţă de presă în care a explicat care sunt lucrurile care-l îngrijorează înaintea meciului cu FCSB.

Antrenorul formaţiei Lugano, Pierluigi Tami, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu FCSB, din runda a 2-a a Grupei G din Europa League. Tehnicianul echipei din Elveţia speră ca elevii săi să producă surpriza în duelul cu FCSB. “Va fi mai greu pentru noi întrucât nu jucăm pe stadionul propriu. Păcat, fiindcă e prima partidă în cupele europene după mai bine de 20 de ani. Dar trebuie să trecem peste acest lucru şi să încercăm victoria. Deşi se ştie în ce perioadă grea suntem în campionat”, a spus Pierluigi Tami, conform gsp. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare problemă a elveţienilor

Pe Pierluigi Tami, antrenorul lui Lugano, îl îngrijorează faptul că meciul cu FCSB se va disputa la Lucerna, la 170 de kilometri distanţă de Lugano, dar îi avetizează pe stelişti că echipa sa este pregătită să facă o partidă mare în Europa.

“E mai greu pentru tifossii noştri să vină până la Lucerna să ne vadă. Sunt 170 de kilometri. Însă vom fi foarte motivaţi să învingem, fiindcă vrem să facem o partidă mare în Europa. Nu ne întâlnim în fiecare zi cu astfel de meciuri în competiţiile continentale”, a mai spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Pierluigi Tami e fericit că Alibec şi Momcilovic nu vor juca în Lugano – FCSB

Tami recunoaşte că Lugano nu stă foarte bine din punct de vedere al rezultatelor din ultimele două meciuri şi este conştient că FCSB va avea un moral bun după ce a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0. Tehnicianul lui Lugano este fericit că Denis Alibec şi Momcilovic nu fac parte din lotul FCSB-ului.

“Steaua vine victorioasă după derby, stă bine în clasament, are moral. Noi am pierdut ultimele două meciuri, suntem departe de a fi bine moral, dar vom încerca să ne autodepăşim. E bine că nu sunt prezenţi Alibec şi Momcilovici, Nedelcu n-a fost mereu titular. Alibec era un om important în echipa Steaua, dar nu-mi fac griji că adversarii nu vor găsi un suplinitor pe măsură. Sincer, mi-ar fi plăcut să am la lucru cât mai mulţi jucători de tipul Alibec, care pot face diferenţa pe teren”.

ADVERTISEMENT

Ce probleme are echipa din Elveţia înainte de Lugano – FCSB

Antrenorul lui Lugano a vorbit şi despre starea de spirit din cadrul echipei din Elveţia şi speră ca norocul să fie de partea lor în meciul cu FCSB. Mai mult, acesta a dezvăluit şi ce probleme de lot are pentru duelul cu echipa lui Nicolae Dică.  “După 0-3 cu Grasshopper Zurich în week-end am resimţit cu toţii la echipă o mare frustrare fiindcă jucătorii au evoluat foarte bine, însă au avut ghinion. Joi, cu Steaua, sper să ne ajute şi norocul. Mariani şi Picchinocchi nu sunt disponibili. Din fericire, nu au probleme grave, dar am fi avut nevoie de ei”, a încheiat Tami.

Lugano – FCSB, joi, 28 septembrie, ora 20:00, în runda a 2-a din Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: