Sport

Lui Gigi n-o să-i placă! Acționarii Rapidului, critici despre strategia FCSB: „O să câștige titlul după 10 ani. Nu e un lucru de urmat”

Acționarii Rapidului sunt de părere că strategia de la FCSB nu este una câștigătoare. Șefii din Giulești o văd deja campioană pe echipa lui Gigi Becali.
10.04.2024 | 09:36
Lui Gigi no sai placa Actionarii Rapidului critici despre strategia FCSB O sa castige titlul dupa 10 ani Nu e un lucru de urmat
Acționarii Rapidului au criticat strategia lui Gigi Becali la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB este cu o mână pe titlu după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa finanțată de Gigi Becali este la mare distanță de urmăritoare cu 7 etape rămase până la finalul sezonului. Totuși, Victor Angelescu este convins că strategia lui Gigi Becali la FCSB nu va avea succes pe termen lung.

Lui Gigi n-o să-i placă! Acționarii Rapidului, critici despre strategia FCSB: „O să câștige titlul după 10 ani. Nu e un lucru de urmat”

Gigi Becali a recunoscut cu subiect și predicat că se implică în deciziile tactice la FCSB. Mai mult decât atât, patronul „roș-albaștrilor” este cel care dictează schimbările în timpul meciurilor. Victor Angelescu și Dan Șucu nu vor să implementeze un astfel de mecanism la Rapid.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Victor Angelescu este de părere că strategia lui Gigi Becali la FCSB este falimentară. Acționarul minoritar de la Rapid este convins că FCSB ar fi trebuit să câștige mult mai multe titluri în ultimii ani datorită lotului pe care îl are la dispoziție.

„Nu suntem tentați în niciun caz și am vorbit cu Dan Șucu de atâtea ori că este un model pe care nu-l dorim și nu-l vom urma vreodată. Vor lua titlul și este clar că sunt 95% campioni, merită, au fost cea mai bună echipă până acum în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Au un lot senzațional. Faptul că o să câștige titlul după 10 ani nu e un lucru de urmat. Cel puțin până acum vreo 2-3 ani, FCSB tot timpul a avut cel mai bun lot, dar e prima oară când câștigă titlul.

„Ei se gândesc că merge și așa. Lui Gigi Becali îi face plăcere”

„Cred eu, cu o altă strategie l-ar fi câștigat de mai multe ori. Nu e o strategie care pe termen lung să fie bună. Asta este părerea noastră. Atâta timp cât anul acesta ei vor câștiga, probabil că se gândesc că merge și așa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali dorește acest lucru și probabil îi face plăcere”, a declarat Victor Angelescu, la TV Digi Sport. FCSB poate primi trofeul de campioană chiar în ultima etapă cu Rapid în Giulești. Victor Angelescu a vorbit despre această variantă și a spus că echipa antrenată de Charalambous și Pintilii are șanse mari să se încoroneze campioană încă dinaintea ultimului meci al sezonului.

„FCSB va fi campioană mult mai devreme. Nu-mi doresc asta. Asta ar însemna că altcineva are șanse la titlu. Și noi mai avem șanse. Realistic, dacă nu se întâmplă niște lucruri senzaționale o să fie campioni înainte. 

ADVERTISEMENT

Ce aș putea să zic după acest campionat regulat și primele 3 etape este că trebuie să învățăm, să creștem. La anul, obiectivul va fi titlul și Cupa României”, a mai spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu a anunțat plecări de la Rapid: „Nu ne mai bazăm pe ei”

Conducerea Rapidului a strâns rândurile după înfrângerile din play-off. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Damjan Djokovic și Alexandru Albu vor pleca de la Rapid. Victor Angelescu a anunțat că Bergodi nu se va mai baza pe 3-4 jucători.

„Ce putem să ne reproșăm este jocul. Am jucat foarte slab în play-off. Cu toții trebuie să înțelegem ce am făcut greșit de la acționari, până la jucători. Nici el (n.r. Bergodi) nu a înțeles pentru că nu s-a așteptat și nu a pregătit meciul să pierdem de acea manieră. 

El trebuie să-și dea seama foarte repede ce se întâmplă și să găsească o soluție. (n.r. a pierdut vestiarul?) Nu. Sunt supărați. Cristiano Bergodi poate să revitalizeze situația, nu cred că a pierdut controlul vestiarului. 

Nu pot să vă zic toate gândurile, dar discuție să-l demitem nu a fost. A fost o ședință după ultimul meci. Îi acordăm șanse și suntem alături de Cristiano Bergodi. 

Nu aș vrea să generalizez. Sunt anumiți jucători care ne-au dezamăgit. Au o parte de vină și vom lua anumite măsuri foarte dure cu anumiți jucători. Dacă nu înțeleg la ce club sunt și ce vrem să facem acum, nu au ce căuta.

O să vedeți în următoarele meciuri. Sunt anumiți jucători pe care nu ne vom mai baza. Sunt 3-4 jucători pe care din acest moment nu ne mai bazăm”, au fost cuvintele lui Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj - FCSB