Sport

Out din Giulești! Prima victimă după umilința cu CFR Cluj: “E pensionar”! Trei decizii esențiale luate de șefii Rapidului la ședința de urgență. Exclusiv

Conducerea Rapidului a luat câteva decizii extrem de importante la ședința avută azi. Fanatik a aflat în exclusivitate ce s-a întâmplat.
07.04.2024 | 20:06
Out din Giulesti Prima victima dupa umilinta cu CFR Cluj E pensionar Trei decizii esentiale luate de sefii Rapidului la sedinta de urgenta Exclusiv
Trei decizii importante luate de șefii Rapidului la ședința de urgență. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a fost umilită de CFR Cluj, scor 1-4 și i s-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Conducerea giuleștenilor i-a mai dat o șansă antrenorului italian, însă a luat și alte trei decizii extrem de importante, pe care FANATIK le-a aflat. “Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a anunțat Dan Șucu.

FANATIK îți oferă în exclusivite ce au stabilit șefii din Giulești la ședința de urgență. Daniel Niculae a primit un nou rol extra, iar doi jucători vor fi îndepărtați la vară, Djokovic fiind cea mai mare victimă după umilința cu CFR Cluj!

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae se va implica și mai mult

Dan Șucu și Victor Angelescu, cei doi acționari ai Rapidului, i-au cerut lui Daniel Niculae să se implice și mai mult la echipă. Șucu a fost nemulțumit nu numai de rezultate, dar și de atitudinea arătată de jucători în meciurile din play-off.

Pentru a rezolva această problemă s-a stabilit ca Daniel Niculae, care are funcția de președinte, să primească o nouă sarcină. Fostul atacant al giuleștenilor va “coborî” pe gazon. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Daniel Niculae va avea și atribuții de director sportiv.

ADVERTISEMENT

Va fi prezent la antrenamente în încercarea de a îmbunătăți atmosfera la echipă, dar în același timp să pună și mai mare presiune pozitivă pe jucători. Fiind mai aproape de vestiar și de cum arată fotbaliștii la antrenamente, Niculae va face și o evaluare în urma căreia se va decide cine merită să continue din vară la Rapid.

Damjan Djokovic, out din vară! Nici lui Albu nu i se va prelungi contractul

Adus de la FCSB pentru a întări mijlocul terenului, Damjan Djokovic a dezamăgit și nu va mai continua în Giulești și sezonul viitor. FANATIK a aflat că mijlocașului croat i se va rezilia contractul la vară. Înțelegerea parafată în ianuarie era valabilă până în 2025.

ADVERTISEMENT

În ședința șefilor, Djokovic a fost aspru criticat. Fotbalistul de 33 de ani e considerat cea mai mare “țeapă” de la venirea lui Șucu la Rapid. Șefii giuleștenilor sperau să fie un nou lider după Săpunaru, următorul căpitan, însă a dezamăgit profund. La discuții, a fost criticat aspru pentru prestațiile avute și pentru ritmul extrem de scăzut arătat, fiind numit “pensionar”.

Nici Alexandru Albu, 30 de ani, nu mai are nicio șansă să continue la Rapid. Aflat în ultimele luni de contract, mijlocașul de 30 de ani va trebui să-și găsească o altă echipă la vară.

ADVERTISEMENT

Conducerea nu consideră că Albu a arătat după episodul escapadei de la Iași că merită să i se ofere prelungirea și va căuta alte soluții pentru postul de mijlocaș central.

ADVERTISEMENT