Sport

Luis Phelipe și Baba Alhassan l-au cucerit pe Gigi Becali! Detaliu interesant despre cele două transferuri de la FCSB

Luis Phelipe și Baba Alhassan l-au impresionat pe Gigi Becali. Ce alt atu important au în viziunea patronului FCSB și cum l-au cucerit.
13.12.2023 | 16:50
Luis Phelipe si Baba Alhassan lau cucerit pe Gigi Becali Detaliu interesant despre cele doua transferuri de la FCSB
Gigi Becali a fost criticat pentru declarațiile ironice făcute la adresa Rapidului. Fostul internațional s-a luat de transferurile FCSB-uluI. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Luis Phelipe și Baba Alhassan sunt primele două transferuri ale FCSB-ului din această iarnă. Gigi Becali a plătit nu mai puțin de 800.000 de euro pentru cei doi. FANATIK a descoperit un detaliu extrem de interesant legat de cei doi jucători.

Luis Phelipe și Baba Alhassan l-au cucerit pe Gigi Becali și prin credință

Luis Phelipe are doar 22 de ani și deja s-a căsătorit și are un băiețel, fiind un familist convins. Genul de jucător exact pe placul lui Gigi Becali. Pe lângă acest lucru, mijlocașul brazilian este și foarte credincios. De altfel, brazilianul poartă și numele unuia dintre cel 12 apostoli ai lui Iisus.

ADVERTISEMENT

Jucătorul venit de la Poli Iași și-a pus o descriere extrem de sugestivă pe pagina de Instagram: „Dumnezeu, familie, fotbal”, cele mai importante trei lucruri din viață, însă credința rămâne pe primul loc.

Luis Phelipe pune pe primul loc pe Dumnezeu înainte de familie și fotbal
Luis Phelipe pune pe primul loc pe Dumnezeu înainte de familie și fotbal

Ba mai mult, și soția sa, Adriell Silva este la fel de credincioasă, ceea cu siguranță a fost lucru care i-a fost pe plac patronului FCSB: „Harul tău îmi este de ajuns, Iisus”, e descrierea pe care o are brazilianca pe rețele sociale.

ADVERTISEMENT
Soția lui Phelipe e la fel de credincioasă
Soția lui Phelipe e la fel de credincioasă: „Harul tău îmi este de ajuns, Iisus”, e descrierea de pe profilul ei de Instagram.

Baba Alhassan este și el credincios

Mijlocașul central ghanez în vârstă de 23 de ani adus pentru 600.000 de euro la FCSB, așa cum Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA este de asemenea un fotbalist foarte credincios.

„Rechinul”, cum este poreclit noul jucător al FCSB, își întâmpină fanii de pe Instagram cu un citat religios: „Recompensele sunt întotdeauna o binecuvântare atâta timp cât ai credință”.

ADVERTISEMENT
Baba Alhassan are și el credință puternică
Baba Alhassan are și el credință puternică

Baba Alhassan i-a mulțumit lui Dumnezeu imediat după ce a semnat cu Hermannstadt: „Nu lăsa greutatea vieții să te împovăreze. Am ajuns atât de departe pentru că Atotputernicul Allah are un plan pentru mine. Altfel nu aș fi aici”.

Care e profilul de jucători pe care Gigi Becali vrea să îl impună la FCSB: „’Băi, Mihaie, fă-mi o echipă doar din negri ortodocși’”

Gigi Becali a fost impresionat de Siyabonga Ngezana pe aceleași criterii: „L-a văzut Meme, l-a studiat mai mult și mi-a zis ‘Băi, Gigi, pare prea bun. Nu știu cum nu l-a luat nimeni pe ăsta că e prea bun. Să-l verificăm că e prea bun’. După nu știu ce pusese el pe Instagram din Matei. Înseamnă că e ortodox. ‘Da, ortodox.

ADVERTISEMENT

Imediat luați-l nu contează cât costă’. Și l-am luat că era ortodox mai mult. Voi acum o să râdeți, dar dacă e ortodox de-al meu. Dacă mă împărtășesc cu el, cu Hristos, cu ortodoxul meu. Am dat pe el, nu știu, 500.000, 700.000. Nici nu știu cât a dat. Cu toate”.

Gigi Becali e dispus să aducă și alți jucători de culoare și a dezvăluit o discuție ce i-a cerut managerului general al FCSB: „Acum mai vrem să luăm încă unul de-acolo, care e tot ortodox. Dacă e ortodox? I-am zis: ‘Băi, Mihaie, fă-mi o echipă doar din negri ortodocși’. Nu are fotbal Rwanda și Uganda că luam eu de acolo. Acolo sunt ai mei”.

  • 800.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Luis Phelipe și Baba Alhassan 
ADVERTISEMENT
Tags:
1,29 este cota BETANO pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la meciul FCSB - Hermannstadt