Sport

Siyabonga Ngezana l-a cucerit deja pe Gigi Becali, care mai vrea un sud-african la FCSB: „Ăsta e prea bun! Băi, Mihaie, fă-mi o echipă doar din negri ortodocși”

Siyabonga Ngezana, transferul celor de la FCSB, l-a impresionat deja pe Gigi Becali. Patronul FCSB mai vrea un sud-african după modelul fundașului central.
20.06.2023 | 15:20
Siyabonga Ngezana la cucerit deja pe Gigi Becali care mai vrea un sudafrican la FCSB Asta e prea bun Bai Mihaie fami o echipa doar din negri ortodocsi
Gigi Becali a fost impresionat deja de Siyabonga Ngezana. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Fundaşul sud-african, Siyabonga Ngezana, este unul dintre cele două transferuri materializate de FCSB în actuala perioadă de mercato. Mihai Stoica a anunțat la conferința de prezentare a lui Alexandru Băluță că există probleme în legitimarea fundașului central.

Siyabonga Ngezana l-a cucerit deja pe Gigi Becali: „Nu știu ce pusese pe Instagram din Matei”

Siyabonga Ngezana este jucătorul ales de Gigi Becali pentru centrul defensivei de la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul sud-african a semnat un contract valabil pe patru sezoane şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al lui Kaizer Chiefs are probleme cu legimitarea și nu fost prezent la reunirea roș-albaștrilor. Totuși, sud-africanul l-a impresionat deja pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit cum a ajuns să-l transfere pe jucător.

„L-a văzut Meme, l-a studiat mai mult și mi-a zis ‘Băi, Gigi, pare prea bun. Nu știu cum nu l-a luat nimeni pe ăsta că e prea bun. Să-l verificăm că e prea bun’. După nu știu ce pusese el pe Instagram din Matei. Înseamnă că e ortodox. ‘Da, ortodox. 

ADVERTISEMENT

Imediat luați-l nu contează cât costă’. Și l-am luat că era ortodox mai mult. Voi acum o să râdeți, dar dacă e ortodox de-al meu. Dacă mă împărtășesc cu el, cu Hristos, cu ortodoxul meu. Am dat pe el, nu știu, 500.000, 700.000. Nici nu știu cât a dat. Cu toate”, a declarat Gigi Becali.

„Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33”, a fost mesajul lui Siyabonga Ngezana cu care l-a cucerit pe Gigi Becali.

Gigi Becali mai vrea un sud-african la FCSB: „’Băi, Mihaie, fă-mi o echipă doar din negri ortodocși’”

Totuși, Gigi Becali nu vrea să se oprească la un singur fotbalist din zona Africii de Sud. Patronul de la FCSB are intenția să transfere un alt jucător, după modelul lui Siyabonga Ngezana. Acum mai vrem să luăm încă unul de-acolo, care e tot ortodox.

ADVERTISEMENT

Dacă e ortodox? I-am zis: ‘Băi, Mihaie, fă-mi o echipă doar din negri ortodocși’. Nu are fotbal Rwanda și Uganda că luam eu de acolo. Acolo sunt ai mei”, a mai spus Gigi Becali.

Fanii sud-africani au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a celor de la FCSB. Inclusiv la postarea de prezentare lui Alexandru Băluță, suporterii din Africa de Sud au întrebat despre momentul în care Siyabonga Ngezana va fi prezentat oficial.

ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana a fost dorit de trei echipe de Champions League

Înainte să semneze cu FCSB, Siyabonga Ngezana a fost curtat de trei echipe care au evoluat în grupele UEFA Champions League în ultimii ani. Ferencvaros, FC Midtjylland şi Sheriff Tiraspol s-au aflat pe urmele fundașului central, însă vicecampioana României a avut câștig de cauză.

”Problema noastră e cum îl aducem mai repede pe Siyabonga Ngezana. Sunt ceva probleme cu formalitățile. Feedback-ul primit azi nu e bun deloc. Sperăm să găsim sprijin și din partea autorităților.

E un caz special. E vorba de un jucător. În mai puțin de o lună începe sezonul și trebuie ca măcar să își cunoască noii colegi. Eu nu am vorbit cu el. Ce să vorbesc cu el? Despre cazierul judiciar? Se ocupă alții”, a spus Mihai Stoica despre Siyabonga Ngezana.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: