Life

Lumea filmului, din nou în doliu. O actriță care a jucat în zeci de seriale a murit

Doliu în lumea filmului! O mare actriță, cunoscută pentru zecile de roluri în filme și seriale, a murit pe 27 aprilie 2023.
30.04.2023 | 20:08
Lumea filmului din nou in doliu O actrita care a jucat in zeci de seriale a murit
Barbara Young a murit. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lumea filmului este încă o dată în doliu după ce o altă actriță a murit. Barbara Young, care a jucat în zeci de filme și seriale de-a lungul anilor, a încetat din viață pe 27 aprilie 2023. Anunțul a fost făcut de fiica sa.

O mare actriță a murit. Barbara Young a încetat din viață la 92 de ani

Lumea filmului este în doliu după ce o mare actriță din Marea Britanie a murit. Barbara Young a jucat în zeci de filme și seriale, printre care și Coronation Street și Last of the Summer Wine. Vedeta avea 92 de ani.

ADVERTISEMENT

Barbara Young s-a născut pe 9 februarie 1931, în Marea Britanie și a fost soția lui Jack Pulman. Bărbatul încetat din viață la data de 20 mai 1979. Iar de atunci, actrița care a murit pe 27 aprilie 2023 nu s-a recăsătorit.

Barbara Young a avut două fiice, Cory și Liza Pulman. Cea din urmă a fost cea care a făcut anunțul trist în mediul online, acela că Barbara Young a decedat. Aceasta a precizat că mama sa a fost bine îngrijită în ultimele sale zile de viață la Spitalul Addenbrooke din Cambridge.

ADVERTISEMENT

„Nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi va fi dor de ea”

Totodată, Liza Pulman a descris-o pe Barbara Young ca fiind „frumoasă, caldă și talentată”. În plus, a adăugat că a reușit să reziste 43 de ani fără soț, 30 de ani fără o țigară și 20 de ani fără să bea alcool, dar niciodată fără o bătaie de cap.

„Doar pentru a-i lăsa pe oameni să știe, mama mea frumoasă, genială, cu opinii, zgomotoasă, caldă, talentată și mamă singură a murit joi seara la 22:30. Eu și sora mea, Cory, am fost lângă patul ei de spital timp de 30 de ore consecutiv.

ADVERTISEMENT

Și, în cele din urmă, așa cum se întâmplă atât de des, ea a plecat în absența noastră, cu o asistentă frumoasă, pe nume Mercy, îngrijindu-se de ea. Grija pe care a primit-o în acele ultime zile la Addenbrookes a fost remarcabilă”, a dezvăluit Liza Pulman.

Îndrăgita Barbara Young a fost apreciată chiar și pe patul de moarte. „Toți i-au spus cât de mult au iubit-o pe mama mea, cât de mult îi făcuse să râdă. Ea a trăit 43 de ani fără tatăl meu, 30 de ani fără o țigară și 20 de ani fără băutură, dar niciodată fără o bătaie de cap.

ADVERTISEMENT

Și îmi place să cred că acum stă cu tatăl meu și are un martini și o țigară Acum că poate face cu adevărat orice vrea ea. Sunt fiica tatălui meu. Și  cei care mă cunosc bine vor ști că nu sunt niciodată lipsită de cuvinte. Dar astăzi, nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi va fi dor de ea. Ai făcut bine mamă. Calatorii sigure”, a încheiat fiica pe care Barbara Young și Jack Pulman au avut-o împreună.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni