Life

Lună Nouă în Berbec! Camelia Pătrășcanu surprinde 4 zodii. Ce li se întâmplă Racilor

Lună Nouă în Berbec, în perioada următoare! Camelia Pătrășcanu face cele mai așteptate previziuni ale momentului. Ce urmează?
22.03.2024 | 11:45
Luna Noua in Berbec Camelia Patrascanu surprinde 4 zodii Ce li se intampla Racilor
Lună Nouă în Berbec. Camelia Pătrășcanu, previziuni de top. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în Berbec în prima jumătate a lunii aprilie 2024! Pe data de 8 aprilie, fenomenul despre care vorbește Camelia Pătrășcanu își va pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale. Patru din cele 12 vor fi ceva mai afectate.

Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024. Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului

Luna se formează seara și este una interesantă. Pentru cei născuți la început de aprilie, fenomenul vine cu mai multă inspirație. Fenomenul ne ajută să ne conștientizăm mai bine propriile abilitățile, dorințele sau chiar și complexele și rezervele noastre.

ADVERTISEMENT

Facem câte am putea să facem? Gândim cât am putea gândi? Suntem curajoși, avem optimism, putere de regenerare? Toate aceste întrebări vor fi puse odată cu Luna Nouă din Berbec. Vom găsi, de altfel, răspunsul la unele dintre întrebări.

Pentru Berbeci, este o Lună Nouă care le dă putere, energie, motivație. Sunt încurajați să meargă mai departe pe drumul pe care ei sunt prinși. Le prinde foarte bine să se motiveze pe drumul pe care l-au ales.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună Nouă care îi face să accepte că nu au făcut anumite lucruri la vremea lor. Își dau seama că anumite acțiuni nu au fost inspirate. Învață din greșelile acțiunilor trecute. Își dau seama că felul în care au acționat a fost din cauza presiunii unor evenimente.

Pentru Gemeni, Luna Nouă vorbește despre libertate. Indiferent de situația în care sunt prinși, înțeleg ce înseamnă libertatea pentru ei și unde o pot găsi. Își asumă cu mai multă responsabilitate stilul cu care își respectă unele angajamente.

ADVERTISEMENT

Racii dau jos milităria din pod

Racii au o Lună Nouă în Berbec ce îi poate inspira să dea milităria jos din pod, să spună „NU”, să refuze, să clarifice o situație peste care toată lumea vrea să se treacă. Vor să aibă o discuție tranșantă în urma căreia se iau decizii. Sunt dispuși să înfrunte persoane care nu sunt dispuse la dialog, despre care știu că se enervează, dar au curajul de a aborda subiecte supărătoare.

Leii au curajul afirmării unui adevăr, corectării unei situații. Poate nu e vorba despre ei, ci despre o situație colectivă, o discuție principială. E vorba de valorile, credințele și convingerile lor. Sunt combative aici, mai ales cu persoanele apropiate.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o Lună Nouă în Berbec aducătoare de curajul depășirii limitelor. Acolo unde cred că nu pot, totuși vor să abordeze imposibilul lor. Poate că au întâlnit persoana potrivită care le stimulează, le zgândăre un pic. E posibil ca faima sau tentația unui câștig să le facă să reușească. O miză le poate stimula, de asemenea, dar și un antrenor care le încurajează. Deci, e vorba despre depășirea limitelor.

Balanțele au claritate cu privire la altă persoană, fie la felul în care sunt văzuți, fie cum văd ele anumite persoane. Nativii de aer au curajul să se impună în relațiile aflate la început. Pun pe tapet exact ce își doresc.

Capricornii vor o schimbare de ritm în viața lor

Scorpionii pot corecta, printr-o muncă bine făcută, cursul lucrurilor. Important e că sunt harnici, iar Luna Nouă vorbește despre mobilizare. Depun ceva efort pentru ca toate lucrurile să iasă bine. Săgetătorii au o Lună Nouă în Berbec plină de aventură. Unii se îndrăgostesc, alții se apucă de niște pasiuni pe care le aveau de mult. Pot avea idei foarte bune, ca niște flash-uri din viitor. Reușesc în toate activitățile emancipatoare, acolo unde nimeni nu a mai făcut.

Capricornii pot avea o schimbare de ritm, de atitudine, de dispoziție și de gânduri. Se hotărăsc să fie mai mobili, mai activi. Prin dinamică, pot fi mai săritori și pentru cei din casă.

Vărsătorii au această Lună Nouă în Berbec în zona comunicării. Sunt dinamici și vorbăreți ori fac o muncă intelectuală importantă, fac planuri, schițe, scheme. Dacă se întâlnesc cu lumea, sunt atenți la tot ce se discută. Se pot apuca și de un sport, de exemplu.

Peștii au o Lună practică și eficientă. Sunt clar și limpezi în legătură cu lucrurile pe care le pot face și cât de bine le pot face. Știu câte parale fac ei, iar asta îi poate duce la conturarea unor obiective mult mai realiste.

ADVERTISEMENT