Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Lună tensionată în Săgetător la sfârșit de martie! Mai multe zodii, grav afectate

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Lună tensionată în Săgetător, cu efecte dure asupra mai multor semne zodiacale. Previziunile momentului
18.03.2024 | 12:31
Horoscop Camelia Patrascanu Luna tensionata in Sagetator la sfarsit de martie Mai multe zodii grav afectate
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Lună tensionată în Săgetător la final de martie. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile din luna martie vor fi influențate de o Lună tensionată în Săgetător. Mai multe zodii sunt grav afectate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sfârșitul lui Marte, tensionat de Luna în Săgetător

Zilele de 30 și 31 martie vor fi unele cu maximă tensiune. Luna în Săgetător răspunde de călătorii și comunicare și, fiind sfârșit de săptămână și de lună, foarte mulți se gândesc să facă vizite și călătorii. Exact acestea sunt periclitate și luate în vizor de zona astrală.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim atenți la ce vorbim, cum gesticulăm, cum ne deplasăm, cât de clari suntem dacă urcăm la volan, pentru că ne poate fura peisajul, atmosfera e frumoasă, luăm în derâdere pericolele și tocmai de aceea se pot întâmpla lucruri necalculate și neprevăzute.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au gust pentru aventură. Vor să ajungă în locuri unde nu au mai fost pentru niște experiențe inedite. Chiar călătoriile în străinătate sunt accentuate. Alții, însă, pot să se deplaseze făcând economie de timp, mai ales dacă există persoane în vârstă de care trebuie să aibă grijă.

ADVERTISEMENT

Taurii pot avea parte de mult ajutor, multă povață din partea celor din jur, asta pentru că poate chiar ei cer ajutorul. Ziua poate fi reușită doar dacă sunt lângă persoana potrivită, indiferent cine este această persoană. Primesc sfaturi bune, mai ales în legătură cu cine să nu se încurce.

Racii vor să petreacă mai mult timp pe afară

Gemenii au imaginea publică subliniată, vor să impresioneze pe cineva. Se laudă un pic mai mult, hiperbolizează aventurile lor. Poate că nu e rău, dacă se află printre oameni cunoscuți. Trebuie să fie atenți la măsura gesturilor și cuvintelor lor. Sunt zile în care pot face noi conexiuni.

ADVERTISEMENT

Racii au o poziție de muncă. Deși e final de lună, e una din pozițiile în care accentul caută pe informare. Fac o muncă de investigație. Pot sta în aer liber mai mult. Bucuria de a sta în natură îi prinde. Sunt zile bune pentru sănătate și li se cere să își folosească mintea pentru a cere opinia unor terapeuți ca să învețe cum să abordeze o anumită problemă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Leii au două zile aventuroase, cu experiențe inedite, ceva ce nu au mai făcut. Pun accentul pe simțitul lor bine, ceea ce nu e neapărat rău și pot fi o sursă de inspirație pentru cei din jur, să facă lucruri deosebite, extraordinare, să se bucure de viață.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au două zile în care ori au mult de treabă în casă ori sunt obligate să rămână în casă pentru a asigura buna funcționare a căminului. Totul este mobil în casa lor. Pot veni musafiri pentru care trebuie să se pregătească. Au, n-au chef, e destul de multă agitație în cămin.

Balanțele sunt puse pe drumuri, poartă discuții multe și filozofice. Există riscul să fie iritate de opiniile cuiva, care poate că nici nu sunt foarte bine argumentate. Dau replica imedita și pot exista gesturi sau cuvinte toxice.

Scorpionii au o Lună fertilă. Au idei de afaceri și folosesc informațiile în interesul lor. Sunt și zile ale poftelor și e bine să se abțină dacă nu se pot opri. Saturn îi ajută să își țină unele excese în frâu, așa că e bine să fie mai cumpătate în fața meniului.

Vărsătorii cunosc oameni noi

Săgetătorii, cu Luna în semnul lor, constată că au sensibilități, meteo-sensibilități, că starea lor fluctuează de dimineață până seara. Pot fi indispuși de lucruri care se produc în cămin sau în familie. Este reclamată prezența lor la rezolvarea unor probleme de familie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii au zilele de 30-31 martie fără chef de bătăi de cap. Vor să se relaxeze. Cei care sunt mai calzi, cărora le pasă mai mult de persoanele din jur, pot alege să se dedice celorlalți, ajutându-i, sprijinindu-i în ceea ce vor să îi onoreze.

Vărsătorii pot avea chefi de prieteni sau de oameni noi, pe care să îi cunoască la diverse evenimente dacă acceptă invitațiile. Pot petrece foarte agreabil, iar alții se pot duce în anumite locuri pentru a-și satisface aplecările culturale. Au un interes cultural pe care vor să și-l satisfacă acum, dar fără prea mare cheltuială.

Peștii au zile aducătoare de prestanță și prestigiu. Dacă participă la un eveniment, vor să se prezinte impecabil. Pot simți nevoia, pentru că prind curaj cu Marte, să taxeze, să taie lungimea nasului celuilalt.

ADVERTISEMENT