Life

Lună Nouă în zodia Gemeni pe 30 mai 2022. Berbecii și Leii primesc vești grozave!

Vom avea Lună Nouă în zodia Gemeni pe 30 mai 2022. Fenomenul astrologic vine cu vești excepționale mai ales pentru Berbeci și Lei, dar nu sunt singurii avantajați.
26.05.2022 | 10:43
Luna Noua in zodia Gemeni pe 30 mai 2022 Berbecii si Leii primesc vesti grozave
Lună Nouă în zodia Gemeni pe 30 mai 2022. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Gemeni de pe 30 mai 2022 va pune accentul pe o serie de lucruri pe care trebuie să le facem pentru a avea succes.

Lună Nouă în zodia Gemeni pe 30 mai 2022

Luna Nouă ne dă energia necesară pentru a continua anumite proiecte lăsate de izbeliște ori pentru a iniția altele. Berbecii primesc niște vești bune în legătură cu o sumă de bani pe care cineva le-o datora. Se îmbogățesc, așadar!

ADVERTISEMENT

Taurii se focusează pe talentele pe care le au și trebuie să le șlefuiască. Au parte de ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate. Gemenii sunt într-o perioadă în care se vor așeza din punct de vedere sentimental. Se simt iubiți și ocrotiți sufletește.

Racii au mult de muncit pentru a-și îndeplini un mare vis. Renunță la anumite comodități. Vor să iasă din zona lor de confort și o vor face fără să stea mult pe gânduri. Au un curaj pentru care vor fi lăudați. Leii primesc vești grozave de la o rudă din străinătate. Viața li se poate schimba în urma informațiilor pe care le vor afla.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt ceva mai pragmatice față de cum sunt ele în mod obișnuit. Vor acționa chirurgical și vor lua decizii extrem de bine cântărite. Balanțele duc discuțiile în contradictoriu la un nivel… filozofic. Intră în profunzimea unor teme și dau dovadă de înțelepciune.

Capricornii vor să o ia de la zero

Scorpionii dau din coate și își fac loc acolo unde vor să ajungă. Sunt foarte îndrăzneți și le demonstrează tuturor că dacă vor ceva cu adevărat pot obține cu ușurință. Săgetătorii se ocupă mai mult de treburile casnice. Nu e exclus să achiziționeze ceva valoros pentru căminul lor.

ADVERTISEMENT

Capricornii uită de anumite episoade urâte ale trecutului. Vor să își promită că nu se mai lasă influențați de energiile negative. Pentru asta au nevoie de un timp pe care să-l petreacă doar cu ei. Vărsătorii sunt avantajați de fenomenul de Lună Nouă din 30 mai din punct de vedere financiar. Cei tineri pot porni într-o călătorie inițiatică.

Peștii poartă negocieri importante pentru salariul lor. Cei care au cuvintele la ei obțin mărirea de care au nevoie.

ADVERTISEMENT