Life
notix pixel id

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021. Fecioarele și Capricornii se metamorfozează

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion va aduce înnoire și speranță în viețile multora.
28.10.2021 | 13:29
Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021. Fecioarele și Capricornii se metamorfozează
Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie. Foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Pe 4 noiembrie 2021 se va produce fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion, un prilej bun pentru zodiile de pământ care vor să iasă în evidență.

Evenimentul astrologic va intensifica anumite relații de prietenie în cazul zodiilor de apă și de foc, dar va provoca mici turbulențe în comunicare în rândul nativilor de aer.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) schimbă macazul. Încep să fie mai deschiși la doleanțele celor din jurul lor și mai hotărâți cu privire la ce își doresc și ei.

ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021

Racii vor surprinde pozitiv pe toată lumea cu gândirea lor matură. Scorpionii vor lăsa loc de „bună ziua” pe unde vor trece și vor fi apreciați pentru capacitatea lor de a-i asculta pe ceilalți.

Peștii își pot rezolva câteva probleme de natură sentimentală și se concentrează cu foarte mare atenție asupra nevoilor partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) își fac prieteni noi. Leii sunt extrem de comunicativi și împărtășesc altora experiențele prin care au trecut.

Vorbele lor de duh, sfaturile cu care îi întâmpină pe oameni pot deschide drumuri importante. Și Berbecii și Săgetătorii sunt dispuși să afle povești noi de viață, să învețe ceva din ce au trăit alții.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) iau tot felul de decizii fără să se consulte cu cei din jur. Gemenii sunt arătați des cu degetul pentru încăpățânarea lor. De data asta au de pierdut.

Zodiile de pământ trec prin schimbări spectaculoase

Și Balanțele comunică deficitar cu ceilalți. Ele au senzația că oamenii pot ghici ce gândesc și nu simt nevoia să le explice ce intenții au.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii stau ceva mai bine la capitolul comunicare. Singura lor problemă este că se înflăcărează repede pentru anumite idei și pot pierde din vedere esența lucrurilor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trec prin transformări spectaculoase. Cu excepția Taurilor, care trebuie să facă anumite plăți karmice, Fecioarele și Capricornii vor avea curajul să facă lucruri pe care le-au tot evitat.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au idei din ce în ce mai îndrăznețe și reușesc să producă bani frumoși cu ele. Capricornii trec printr-o schimbare mai degrabă spirituală. Inteligența lor emoțională se va reflecta, însă, și asupra profesiei pe care o au.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri