Life

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021. Fecioarele și Capricornii se metamorfozează

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion va aduce înnoire și speranță în viețile multora.
28.10.2021 | 13:29
Luna Noua in zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021 Fecioarele si Capricornii se metamorfozeaza
Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie. Foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Pe 4 noiembrie 2021 se va produce fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion, un prilej bun pentru zodiile de pământ care vor să iasă în evidență.

Evenimentul astrologic va intensifica anumite relații de prietenie în cazul zodiilor de apă și de foc, dar va provoca mici turbulențe în comunicare în rândul nativilor de aer.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) schimbă macazul. Încep să fie mai deschiși la doleanțele celor din jurul lor și mai hotărâți cu privire la ce își doresc și ei.

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021

Racii vor surprinde pozitiv pe toată lumea cu gândirea lor matură. Scorpionii vor lăsa loc de „bună ziua” pe unde vor trece și vor fi apreciați pentru capacitatea lor de a-i asculta pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Peștii își pot rezolva câteva probleme de natură sentimentală și se concentrează cu foarte mare atenție asupra nevoilor partenerului de viață.

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) își fac prieteni noi. Leii sunt extrem de comunicativi și împărtășesc altora experiențele prin care au trecut.

ADVERTISEMENT

Vorbele lor de duh, sfaturile cu care îi întâmpină pe oameni pot deschide drumuri importante. Și Berbecii și Săgetătorii sunt dispuși să afle povești noi de viață, să învețe ceva din ce au trăit alții.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) iau tot felul de decizii fără să se consulte cu cei din jur. Gemenii sunt arătați des cu degetul pentru încăpățânarea lor. De data asta au de pierdut.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ trec prin schimbări spectaculoase

Și Balanțele comunică deficitar cu ceilalți. Ele au senzația că oamenii pot ghici ce gândesc și nu simt nevoia să le explice ce intenții au.

Vărsătorii stau ceva mai bine la capitolul comunicare. Singura lor problemă este că se înflăcărează repede pentru anumite idei și pot pierde din vedere esența lucrurilor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trec prin transformări spectaculoase. Cu excepția Taurilor, care trebuie să facă anumite plăți karmice, Fecioarele și Capricornii vor avea curajul să facă lucruri pe care le-au tot evitat.

Fecioarele au idei din ce în ce mai îndrăznețe și reușesc să producă bani frumoși cu ele. Capricornii trec printr-o schimbare mai degrabă spirituală. Inteligența lor emoțională se va reflecta, însă, și asupra profesiei pe care o au.

ADVERTISEMENT