Life

Lună Plină în zodia Vărsător pe 22 august 2021. Scorpionii și Peștii trec prin dușuri reci

Fenomenul de Lună Plină în zodia Vărsător din 22 august va marca destul de puternic viețile zodiilor de apă.
18.08.2021 | 16:50
Luna Plina in zodia Varsator pe 22 august 2021 Scorpionii si Pestii trec prin dusuri reci
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Plină în zodia Vărsător, în data de 22 august. Fenomenul astrologic vine cu corectări în viețile multor zodii, dar și cu motive de bucurie și noi speranțe.

Pentru zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță), evenimentul astrologic din 22 august aduce o expunere în fața unor realități crude.

ADVERTISEMENT

Gemenii simt că le scapă anumite situații de sub control și fac tot posibilul să se redreseze din mers. Trebuie să accepte unde au greșit și care sunt lucrurile pe care nu le pot schimba.

Lună Plină în zodia Vărsător pe 22 august: efectele

Vărsătorii, în schimb, o duc ceva mai bine. Sunt apreciați la locul de muncă și asta e tot ce contează pentru ei momentan. Balanțele se confruntă cu situații complicate (certuri) în familie.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) sunt într-o dispoziție bună pe final de august. Există o excepție în privința Leilor, care se pregătesc de anumite bătălii. Le este recomandat să nu acționeze din orgoliu și să fie foarte atenți la ce spun, chiar dacă au dreptatea de partea lor.

Cât despre Berbeci, pentru ei începe o perioadă interesantă pe plan profesional. Săgetătorii sunt cuprinși de sentimentul iubirii. În viața lor sentimentală e numai lapte și miere.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ nu mai au răbdare cu ceilalți

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) își pierd răbdarea cu anumiți oameni și reușesc să își iasă ușor din minți. Taurii pot ajunge ușor la cuțite cu ceilalți, iar Fecioarele nu mai tolerează nici ele anumite comportamente.

Capricornii sunt ceva mai liniștiți. Încep tot felul de proiecte și sunt extrem de concentrați pe muncă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor trece prin mici dușuri reci. Doar Racilor le zâmbește soarta din această tripletă, în sensul că vor simți că se face justiție divină în anumite aspecte ale vieții lor.

Scorpionii mai au de trecut niște hopuri la final de august și în luna septembrie. Este o perioadă bună de recunoaștere a greșelilor și de soluționare a anumitor litigii pe cale amiabilă.

Peștii fac ce fac și tot la suferința din dragoste se întorc. Dușul rece pe care îl aduce luna plină din Vărsător îi va face să vadă viața cu alți ochi. Nu e exclus ca anumite cumpene să îi maturizeze brusc la sfârșitul verii.

 

ADVERTISEMENT