ADVERTISEMENT
Sporturi

Lupta pe care o dă Bianca Andreescu în perioada de carantină și cum a numit-o fostul lider mondial Andy Roddick

Autor: Sorin Dumitrescu | 26.04.2020 | 13:01
Lupta pe care o dă Bianca Andreescu în perioada de carantină și cum a numit-o fostul lider mondial Andy Roddick
Lupta pe care o dă Bianca Andreescu în perioada de carantină și cum a numit-o fostul lider mondial Andy Roddick. Foto: Hepta.ro

Jucătoarea de tenis canadiancă de origini române Bianca Andreescu, nu a mai apărut pe teren de la începutul lunii noiembrie a anului trecut, când s-a aflat în grupă la Turneul Campioanelor alături de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu crede că păstrarea unui mental bun e lupta din carantină

Probleme medicale serioase la spate au împiedicat-o să joace vreun meci în acest an. Bianca Andreescu este acasă, în Canada şi dezvăluie care e lupta cea mai grea pe care o dă în perioada de carantină.

“Nu e ușor în carantină din punct de vedere mental, încerc să rămân focusată pe ceea ce contează. Succesul depinde foarte mult și de proiecțiile pe care ți le faci.

A câştigat anul trecut US Open şi turneul Premium de la Toronto

De felul în care te imaginezi la un moment dat. Așa s-a întâmplat și la New York, mi-am imaginat succesul“.

ADVERTISEMENT

Deşi are numai 19 ani canadianca a câştigat deja din tenis 7 milioane de dolari, în special ca urmare a faptului că în 2019 a reuşit să obţină primul succes la un turneu de Grand Slam, la US Open, iar mai înainte şi-a adjudecat puternicul turneu de la Toronto, un turneu Premium, de 1000 de puncteş şi cu mari premii în bani.

Lui Roddick i-au plăcut agresivitatea şi răutatea canadiencei

Fostul lider mondial, americanul Andy Roddick, a fost plăcut impresionat de evoluţia Biancăi Andreescu la US Open şi a caracterizat-o ca fiind un street fighter, adică un luptător de stradă.

El a apreciat agresivitatea jocului şi răutatea, în sensul ei pozitiv, de care a dat dovadă la numai 19 ani, prezicându-i un viitor strălucit.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea abia aşteaptă să reînceapă competiţiile

Bianca a răspuns imediat complimentului primit de la Roddick: “Am fost impresionată să aud ceea ce a spus Andy despre mine. El e o voce autorizată care are expertiza pentru a vorbi despre emoțiile și stilul fiecărui jucător”. 

Acum Andreescu este pe deplin refăcută şi aşteaptă ca tenisul să revină în acţiune, pentru că îi este foarte dor de teren şi de emoţiile cu totul speciale pe care i le oferă fiecare punct.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!