Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lupu, reacție dură la prestațiile lui Pușcaș: “Cel mai slab atacant al naționalei de când s-a înființat”

În meciul României cu Israel, scor 1-1, a fost introdus și atacantul de la Genoa. După prestațiile din teren, Dănuț Lupu a avut o reacție dură asupra lui George Pușcaș.
10.09.2023 | 13:35
Lupu reactie dura la prestatiile lui Puscas Cel mai slab atacant al nationalei de cand sa infiintat
În meciul României cu Israel, scor 1-1, a fost introdus și atacantul de la Genoa. După prestațiile din teren, Dănuț Lupu a avut o reacție dură asupra lui George Pușcaș.
ADVERTISEMENT

Atacantul de la Genoa a fost introdus de Edi Iordănescu, în minutul 64, în locul lui Denis Alibec, autorul golului României. Prestațiile lui George Pușcaș nu au fost foarte bune în ultima jumătate de oră a duelului cu Israel, terminat la egalitate, scor 1-1. După meci, Dănuț Lupu a avut o reacție dură asupra jocului modest făcut de fotbalistul care a luat și un cartonaș galben.

Cornel Dinu: “Fotbalul românesc trăiește din ‘Haideți să câștigăm, că oricum pierdem'”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cornel Dinu a avut o intervenție după meciul naționalei de sâmbătă cu Israel. Invitatul special al emisiunii a făcut câteva declarații la adresa jocului modest făcut de George Pușcaș, dar și al echipei naționale condusă de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

“El a fost introdus să salvăm toată situația, dar el nu joacă nimic la Genoa de atâta timp. L-a băgat în teren ca în basm, să facă o minune. A avut această posibilitate pe final, când a avut acea ocazie în minutul 78.

Atunci când i-a venit mingea pe colțul lui 6 metri și a șutat peste poartă. Nu poți să faci nimic cu Pușcaș. Poate să îl aduci în fața porții și să nimerească vreo minge pe acolo. Dar ca să pui un jucător care nu joacă absolut deloc în teren e o acțiune făcută pe sistemul ‘Dacă e să pierdem, măcar să câștigăm’.

ADVERTISEMENT

Deci, fotbalul românesc trăiește din acest ‘Haideți să câștigăm, că oricum pierdem’. Noi câștigăm vreo 12 antrenori care se plimbă pe la echipele noastre, câțiva conducători care lucrează mână-n mână cu impresarii și uitați unde am ajuns.”, a declarat Cornel Dinu.

Lupu, reacție dură la prestațiile lui Pușcaș

Dănuț Lupu a avut o reacție dură după prestațiile lui George Pușcaș. Fostul internațional este de părere că atacantul de la Genoa este unul dintre cei mai slabi atacanți pe care i-a avut România, în istoria echipei naționale: “Cel mai slab atacant pe care l-a avut România de când s-a înființat.”

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a mai vorbit și despre jocul modest al “tricolorilor”. Legenda din Ștefan cel Mare a tras un semnal de alarmă după egalul României cu Israel, scor 1-1. Lupu este de părere că echipa națională a lui Edi Iordănescu a marcat un gol norocos. În urma jocului făcut de națională, Lupu a făcut comparația cu Dinamo.

“O primă repriză în care au tatonat și unii, și ceilalți. Am dat un gol care a fost pe undeva norocos. În schimb în repriza a doua a fost dezastru. A fost norocos că o respinge ăla în față.

ADVERTISEMENT

Cel puțin mijlocașii n-au avut curajul să țină cât de cât de minge. Au pasat doar în spate. Atâta timp cât joci doar în spate…Îi vedeam pe actualul Dinamo. Echipa națională a început până la 30 de metri să joace bine, de la 30 metri spre poartă avem mari probleme.”, a mai spus Dănuț Lupu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dănuț Lupu și Cornel Dinu, reacții dure la adresa lui George Pușcaș

ADVERTISEMENT