Life

Lux și opulență pentru Andreea Tonciu. Cum arată apartamentul vedetei. Doar mobila din dormitor a costat 10.000 de euro

Andreea Tonciu și-a făcut cel mai frumos cadou înainte de Crăciun. Cum arată locuința brunetei după ce și-a mobilat-o fără să se uite la bani
26.12.2023 | 21:10
Lux si opulenta pentru Andreea Tonciu Cum arata apartamentul vedetei Doar mobila din dormitor a costat 10000 de euro
Andreea Tonciu s-a mutat în apartament nou cu câteva zile înainte de Crăciun Sursa foto: Instagram, Pixabay
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este una dintre vedete care nu mai au nevoie de introduceri. Prezentă de atâția ani în lumina reflectoarelor, bruneta a demonstrat că nimeni și nimic nu se poate pune în calea dorințelor ei. Așa se facă că vedeta și-a mobilat apartamentul de lux așa cum i-a poftit sufletul.

Andreea Tonciu nu s-a uitat deloc la bani când și-a mobilat apartamentul

Andreea Tonciu a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum. Deși poate părea ușor să fii vedetă, bruneta avut parte de multe obstacole în cariera ei. Însă, a demonstrat tuturor că are încredere în ceea ce face. Tocmai de aceea, se numără printre cele mai bune din domeniu.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, aproape că nu a existat an în care Andreea Tonciu să nu fie prezentă în proiecte TV de succes. Așa se facă că a reușit să își construiască o imagine puternică. Asta, evident, i-a generat un venit generos.

După ce și-a satisfăcut toate mofturile, a venit timpul ca vedeta să facă investiții serioase. Recent, bruneta s-a mutat într-un apartament spectaculos alături de familia ei. Așa cum era de așteptat, le-a arătat și fanilor imagini din locuința de vis.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Andreea Tonciu, soțul și fiica ei au ales să petreacă sărbătorile de iarnă în noua locuință. Este o etapă foarte importantă pentru ea și a ales să facă acest pas cu doar câteva săptămâni înainte de a pleca în Republica Dominicană la ”Survivor All Stars”.

Concurenta ”Survivor All Stars” a reușit să își facă dormitorul așa cum a visat mereu

Andreea Tonciu are o relație specială cu fanii ei, așa că a simțit nevoia să împărtășească câteva imagini din noua casă. Vedeta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să renoveze apartamentul, dar a meritat din plin.

ADVERTISEMENT
andreea tonciu apartament
Andreea Tonciu și-a mobilat dormitorul fără să se uite la bani. Sursa foto: Instagram, Avantaje.ro

”Casa mea nouă este foarte ok. Am așteptat foarte mult timp după căsuța mea mică și frumoasă. Deci a fost dezastru, m-a obosit teribil, nu sunt adepta mutatului. În casa asta aș vrea să mor dacă se poate. Dar, cu siguranță nu, pentru că soțul vrea în altă casă mai mare”, a spus Andreea Tonciu pentru WOWbiz.ro.

Tonciu s-a implicat în procesul de renovare și a vrut ca totul să poarte amprenta ei. Vedeta nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales mobila pentru locuința ei, semn că vrea să stea în lux și opulență, așa cum este obișnuită.

ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, dormitorul este una dintre piesele de rezistență ale apartamentului de lux. Pentru ca totul să arate așa cum și-a dorit, Andreea a scos din buzunar 10.000 de euro pentru mobila din dormitorul matrimonial.

Pentru ca totul să fie armonios, aceasta a lucrat cu o echipă de designeri care au făcut tot posibilul pentru ca Andreea Tonciu să fie mulțumită de rezultat.

ADVERTISEMENT