Life

Lux şi opulenţă pentru Smiley şi Gina Pistol. Cum arată vila de 300 de mii de euro în care locuiesc cele două vedete

Smiley și Gina Pistol au un cuibușor de nebunii de 300.000 de euro! Cum arată vila în care trăiesc cele două staruri de la noi?
22.04.2023 | 14:11
Lux si opulenta pentru Smiley si Gina Pistol Cum arata vila de 300 de mii de euro in care locuiesc cele doua vedete
Smiley și Gina Pistol trăiesc într-o vilă de 300.000 de euro. Foto: viva.ro/ Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt vecini cu o serie de vedete cunoscute de la noi, cei doi trăind într-un complex de lux aflat în apropiere de Capitală!

Smiley și Gina Pistol trăiesc într-o vilă de lux, în Cernica

Cântărețul și prezentatoarea de la Chefi la cuțite trăiesc într-o vilă din Cernica, în complexul Swan Lake, a cărei preț se ridică la 300.000 de euro. În același cartier au case și Tudor Chirilă, Marius Moga, Andreea Bănică și Inna.

ADVERTISEMENT

Vila de lux, care are aproximativ 290 de metri pătrați, conform revistei Viva, are și o curte imensă, una de care cu siguranță se bucură mai ales fetița cuplului, micuța Josephine.

Casa a fost construită de mai multă vreme, însă vedetele au tot făcut renovări la ea, ca într-un final să fie cu adevărat locul în care să le placă să își petreacă mare parte a timpului. Spunem mare parte a timpului întrucât se știe că starurile au programe destul de încărcate, în special Smiley. Tânărul, pe lângă proiectele de la PRO TV, are și un studio de înregistrări și spectacole prin toată țara.

ADVERTISEMENT
vila smiley gina pistol
Așa arată vila în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Foto: viva.ro

Vila e dotată cu trei dormitoare și trei băi. Camera lui Josephine, preferata lui Smiley

Vila are un living uriaș, cu bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și, desigur, un garaj. Casa a fost cumpărată de Andrei Maria, alias Smiley, undeva în anul 2011. Pentru realizarea construcției, cântărețul s-a consultat atunci cu trei arhitecți în vederea finalizării proiectului său de suflet.

Printre modificările aduse locuinței se numără camera fetei artistului, Josephine, făcută cu bun gust, gândită ca un spațiu perfect în care bebelușa să crească.

ADVERTISEMENT

De altfel, se pare că odaia micuței este camera preferată a lui Smiley. Asta a mărturisit chiar artistul în urmă cu câteva luni.

Investiția de 300.000 de euro nu trebuie să mire pe nimeni! Smiley se numără printre cei mai căutați artiști de la noi. Succesul său muzical se traduce și în altfel de cifre decât vizualizări pe YouTube. La asta adăugăm și colaborările mai multor artiști cu casa sa de producție muzicală, HaHaHa Production.

ADVERTISEMENT