Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Presa din Franța confirmă dezvăluirile lui Gigi Becali de la Fanatik SuperLiga. Update

Ngezana este pe val la FCSB. Fundașul sud-african a atras atenția unui club din Franța așa cum Gigi Becali a anunțat la Fanatik SuperLiga. Presa din Hexagon a dezvăluit echipa
13.12.2023 | 11:31
Presa din Franta confirma dezvaluirile lui Gigi Becali de la Fanatik SuperLiga Update
OFERTA din Franta pentru Ngezana Cum A REACTIONAT Gigi Becali. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT
13-12-2023
09:34

Siyabonga Ngezana, ofertat de Lorient

Declarațiile lui Gigi Becali de la FANATIK SUPERLIGA nu au rămas fără ecou. Presa franceză anunță că Siyabonga Ngezana este pe lista celor de la Lorient, locul 16 în Ligue 1. 

„Pentru a-și remedia problemele defensive în mercato de iarnă, liderii lui Lorient îl vor analiza cu atenție pe fundașul sud-african Siyabonga Ngezana. FCSB ar putea să-l cedeze pentru un cec de 6 milioane de euro”, anunță publiația Daily Mercato

FCSB este dispusă să se despartă de un titular chiar în pauza competițonală. Ngezana a atras atenția unui club din Franța, iar Becali este deschis la un eventual transfer. În ultimul meci din campionat, Ngezana a făcut echipă pe linia de fund cu Dawa, într-un duel terminat cu scorul de 1-1 cu CFR Cluj.

Siyabonga Ngezana, curtat de o echipă din Franța

“Am tot văzut știri din Africa de Sud. Aveți ofertă pentru Ngezana, pleacă? Aveți ofertă din Franța pentru Ngezana? Îl dați? Că mie îmi place Ngezana. Nu îl țineți să vă bateți la titlu?”, a întrebat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Nu, m-au întrebat cât costă dar nu am zis nici un ban acum. E o echipă din Franța, dar nu fac prețuri la jucători înainte de a termina campionatul. Măcar să vină perioada de transferuri. Orice jucător la mine e de vânzare.

Și Ngezana și Vasilescu și Georgescu și Ionescu și Popescu. Toți, oricine e de vânzare la mine. Aseară mi-a plăcut că deși jucam în deplasare, ei aveau nevoie de victorie și nu atingeau mingea, asta mi-a plăcut”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB a plătit 600.000 de euro de euro pentru Ngezana

Adus în această toamnă, Ngezana a avut un sezon bun în tricoul celor de la FCSB, contribuind cu 1093 de minute jucate în 13 apariții. A fost o prezență constantă în echipă, fiind inclus în 12 linii de start și intrând pe teren o dată ca rezervă.

În sezonul precedent, petrecut la Kaizer Chiefs, Ngezana a avut o prestație solidă în Africa de Sud. În sezonul 2022/2023, a adunat 1573 de minute în teren în 19 apariții, dintre care 18 ca titular și o apariție din postura de rezervă. Ngezana a reușit 2 goluri în acel sezon pentru Chiefs.

ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana a costat-o pe FCSB 600.000 de euro. După o perioadă lungă de adaptare, sud-africanul a reușit să se impună în primul 11 al formației conduse de Charalambous. În prezent, Ngezana este cotat de Transfermarkt la 750.000, o ușoară creștere de la venirea sa în România.

Ngezana și FCSB au fost aproape de o victorie importantă contra celor de la CFR. Florinel Coman a înscris superb în repriza secundă, însă golul său a fost anulat din cauza unui fault văzut de cabina VAR. Anularea golului a pus lupa pe Colțescu, centralul care a decis rezultatul final al meciului.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ngezana e curtat de o echipa din Franta

ADVERTISEMENT