Life

Machiajul perfect pentru petrecerea de Revelion. Ema Uta a dezvăluit secretul

Machiajul ideal pentru ultima zi din an. Ema Uta a spus cum ne putem pregăti ca la carte și care este primul pas de care să ținem cont.
31.12.2022 | 15:59
Machiajul perfect pentru petrecerea de Revelion Ema Uta a dezvaluit secretul
Machiajul ideal pentru ultima zi din an. Ema Uta a spus cum ne putem pregăti ca la carte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Machiajul perfect pentru petrecerea de Revelion. Fosta iubită a lui Alex Bodi a dezvăluit secretul, vedeta punând foarte mare accent pe personalitatea fiecăreia în parte. Frumoasa blondină se concentrează pe anume zone ale feței.

Machiajul ideal pentru ultima zi din an. Ema Uta a spus cum ne putem pregăti ca la carte

Ema Uta pune mare accent pe buze la care folosește în noaptea de Revelion roșu intens. În privința pleoapelor optează pentru nuanțe pastel și farduri sidefate. Machiajul din ultima zi din 2022 trebuie să fie unul luminos sau chiar strălucitor.

ADVERTISEMENT

Primul pas pe care se bazează make-up artistul este curățarea tenului cu apă micelară, în timp ce persoanele cu tenul gras au nevoie de o cremă hidratantă matifiantă.

„Vom începe cu sprâncenele. Tot timpul încep cu sprâncenele. În principiu dacă ai stilizat și ai făcut o schimbare în bine sprâncenelor, cam ai 40, dacă nu 50% deja rezolvat machiajul.

ADVERTISEMENT

Să știi că în continuare în trend se află estetica aceasta a sprâncenelor periate în sus practic sprâncenele laminate mai exact și compaativ cu ceilalți ani unde se purtau sprâncene destul de groase, acum se poartă sprâncene puțin mai subțiri.

Oricum o să revină moda sprâncenelor subțiri în curând. Întotdeauna vom folosi o bază pe pleoape înainte de a aplica fardul. Continuăm acum cu machiajul ochilor.

ADVERTISEMENT

Deci facem mai întâi sprâncenele, machiajul ochilor și apoi continuăm cu restul de contur al feței ce include fond de ten, conturing, iluminator, conturingul nasului, conturingul buzelor și gene aplicate”, a declarat Ema Uta pentru cancan.ro.

Ema Uta, make-up artistul preferat al vedetelor

Ema Uta este make-up artistul preferat al vedetelor din showbiz-ul românesc. Printre cele care au ajuns pe mâinile frumoasei blondine se numără Ilinca Vandici, cântăreața Mira sau Alina Eremia.

ADVERTISEMENT

Frumoasa Antonia a apelat în repetate rânduri la sfaturile fostei iubite a lui Alex Bodi, după cum arată imaginile publicate de vedetă pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: