Life

O tânără a folosit o sticlă întreagă de fond de ten la machiaj. Ce rezultat surprinzător a obținut

Ce rezultat surprinzător a obținut o tânără care a folosit o sticlă întreagă de fond de ten la machiaj. Utilizatorii au fost uimiți.
15.11.2022 | 19:06
O tanara a folosit o sticla intreaga de fond de ten la machiaj Ce rezultat surprinzator a obtinut
O tânără a folosit o întreagă sticlă de fond de ten la machiaj. Sursa foto: Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără de pe Tik Tok a folosit o sticlă întreagă de fond de ten în timp ce se machia, iar utilizatorii au fost șocați. Rezultatul obținut a fost unul neașteptat.

O tânără de pe Tik Tok s-a machiat cu o sticlă întreagă de fond de ten

Urmăritorii tinerei din Thailanda au fost surprinși după ce aceasta le-a arătat rezultatul pe care l-a obținut după ce a folosit o sticlă întreagă de fond de ten în timp ce se machia.

ADVERTISEMENT

Kate Longoria are cont pe platforma Tik Tok, acolo unde publică tutoriale pentru alte tinere care vor să învețe să se machieze. Tânăra este urmărită de 4,3 milioane de persoane, iar contul său a strâns în total 110 milioane de aprecieri.

Roșcata le-a arătat femeilor care o urmăresc cum să-și facă un machiaj pentru seara de Crăciun. Urmăritorii nu au fost tocmai încântați după ce au văzut cât de mult fond de ten a aplicat Kate, potrivit Daily Star.

ADVERTISEMENT

“Este acea perioadă din an.”, a scris Kate în descrierea clipului video, făcând referire la Crăciun.

Kate și-a folosit mai întâi mâinile pentru a amesteca fondul de ten. Tânăra a folosit o întreagă sticlă din acest produs cosmetic, pe care l-a întins cât mai bine pe față.

ADVERTISEMENT

A continuat apoi punându-și o cantitate mare de iluminator pe frunte, pe nas și pe obraji. În acest fel a reușit să creeze un efect de contur.

Cu ajutorul unui burețel, tânăra a uniformizat culoarea. A aplicat apoi pudră de fixare pentru a obține un aspect mat.

ADVERTISEMENT

Fața tinerei arăta, la un moment dat, ca și cum ar fi avut o mască, din cauza faptului că era încărcată de fond de ten. Aceasta nici măcar nu-și mai putea ține ochii deschiși din cauza machiajului. În cele din urmă, machiajul a fost unul reușit.

@kat_longoriaIs it THIS time of the year yet?🎄🎅🏼✨♬ Sleigh Ride – Ella Fitzgerald

Care au fost reacțiile utilizatorilor

Urmăritorii i-au atras atenția lui Kate, în timp ce unii s-au amuzat pe seama cantității de machiaj.

Cu toate că a folosit foarte mult fond de ten, pielea tinerei avea un aspect neted și nu încărcat.

“De ce atât de mult fond de ten?”, “Prea mult”, “E mult fond de ten, dar tot arată atât de neted”, “Aș fi atât de copleșită cu atât de mult fond de ten”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor.

Alți utilizatori au criticat-o și i-au spus că sunt multe companii care își testează produsele pe animale.

Pe de altă parte, o altă utilizatoare i-a luat apărarea lui Kate. Aceasta a spus că tânăra poate folosi cât de mult fond de ten își dorește, din moment ce este al ei, și că nu toate brandurile își testează produsele pe animale.

De altfel, nu este singurul tip de machiaj la care Kate a folosit o cantitate uriașă de fond de ten.

ADVERTISEMENT
Tags: