Life

Mădălin Ionescu, anunț neașteptat după 12 ani de căsnicie. Ce a constatat prezentatorul tv: ”Este bine să fim atenți”

Ce anunț neașteptat a făcut Mădălin Ionescu, după 12 ani de căsătorie cu Cristina Șișcanu. Ce a constatat realizatorul TV?
07.09.2023 | 23:40
Madalin Ionescu anunt neasteptat dupa 12 ani de casnicie Ce a constatat prezentatorul tv Este bine sa fim atenti
Cum arată o relație perfectă din punctul de vedere al lui Mădălin Ionescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu (53 ani) și-a surprins fanii printr-o postare pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Metropola TV a abordat un subiect de interes pentru mulți oameni și a oferit câteva sfaturi…în procente. A justificat că are o experiență în spate.

Ce anunț neașteptat a făcut Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a vorbit despre relații, pe pagina sa de facebook. Moderatorul, căsătorit din 2011 cu Cristina Șișcanu, alături de care are trei copii, a detaliat cum ar trebui să arate cuplul perfect, longeviv. A dat exemple în procente și i-a îndemnat pe oameni să fie prudenți.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul consideră că rezistența unui mariaj constă cel mai mult în interacțiunea intimă, adică într-un procent de 30%. ”Ar trebui să fie explozivă”, subliniază Mădălin Ionescu, ”pe baza experienței lui”, adăugând și că latura amoroasă ”este un factor extrem de important, pentru că de multe ori aici e cheia unor momente fabuloase”.

Mădălin Ionescu mai pune pe primul loc, alocând tot un procent de 30%, și ”valorile comune, același mod de a privi viața, sunt extrem de importante”, mai transmite realizatorul, punctând că alți 20% ar trebui să fie comunicare, adică partenerii să discute despre lucrurile care îi fac fericiți și nu despre cele care le creează tensiuni.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu, sfat pentru cupluri: ”10% ar trebui să alocăm timpului liber, vacanțelor, gestionarea timpului”

Mai departe, Mădălin Ionescu este de părere că 10% dintr-o căsnicie ar fi bine să se aloce timpului liber. Soții să-și rezerve un moment doar pentru ei, plecând în vacanțe, ieșind în oraș sau pur și simplu să rămână fiecare singur, pentru a se regăsi.

Ultimele procente, 10%, ar trebui să fie surprize. Partenerii să-și dăruiască lucruri, pentru a se uimi reciproc și pentru a crea o legătură mai puternică astfel. Indiferent de câți ani au trecut de la căsătorie, soții nu trebuie să uite să-și facă surprize.

ADVERTISEMENT

” (…) Iar în ultimă instanță, cele 10 procente ar trebuie alocate unei zone în care fiecare face surprize celuilalt, adică să nu fim banali după ce avem câțiva ani de relație, să nu uităm că partenerul ar trebui să fie surprins din când în când, contează, este important.

Deci, din punctul meu de vedere, dacă se respectă aceste procente, șansele ca un cuplu să rămână cât mai solid și mai mult timp împreună sunt foarte mari. Este bine să fim atenți la aceste elemente care contează într-o relație de succes”, a explicat Mădălin Ionescu pe pagina sa de facebook.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu se află la al doilea mariaj cu Cristina Șișcanu. Înaintea acesteia, el a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, din 1997, până în 2011, iar din relația lor au rezultat un băiat pe nume Filip Ionescu, și o fată, pe nume Ștefania Ionescu. După ce și-a unit destinele cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a devenit tată pentru a treia oară, căci pe lume a venit Petra, fiica lor biologică.

ADVERTISEMENT