Life

Mădălin Ionescu regretă că a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat”

Mădălin Ionescu a dezvăluit că regretă că a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță și că nu s-a simțit bine primit.
05.06.2023 | 18:38
Madalin Ionescu regreta ca a aparut in emisiunea lui Catalin Maruta Nu parea deloc incantat ca sunt eu invitat
Mădălin Ionescu nu s-a simțit bine în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a mărturisit public că apariția din emisiunea lui Cătălin Măruță a fost cel mai penibil moment din toată cariera sa. Vedeta a fost invitată la rubrica sosurilor iuți, dar întrebările l-au făcut să se simtă incomod, iar atitudinea prezentatorului i s-a părut ostilă.

Ce a spus Mădălin Ionescu despre apariția din emisiunea lui Cătălin Măruță

Cristina Șișcanu l-a avut invitat în emisiune chiar pe soțul său, Mădălin Ionescu. Și având în vedere că au o relație de 13 ani, moderatorului de televiziune i-a fost mult mai ușor să se deschidă în fața acesteia.

ADVERTISEMENT

Astfel, au abordat subiecte destul de sensibile, iar vedeta avut o întrebare grea pentru partenerul său de viață. Cristina Șișcanu a vrut să știe care a fost cel mai penibil din cariera lui. Mădălin Ionescu s-a gândit direct la apariția recentă din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta a participat la rubrica sosurilor iuți, dar nu a trebuit să răspundă la întrebări despre viața sa, așa cum se aștepta, ci la mai multe situații ipotetice. Acest lucru l-a făcut să se simtă incomod, mai ales că Mădălin Ionescu a simțit că l-a deranjat pe Cătălin Măruță încă din culise.

ADVERTISEMENT

„Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru.

Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia. Nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica cu sosuri iuți. M-am dus acolo. Eram destul de relaxat. Am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat.

ADVERTISEMENT

Am făcut niște poante înainte. Nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine. Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo”, a mărturisit Mădălin Ionescu despre apariția din emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Măruță era nerăbdător, dădea tot timpul din picior”

Astfel că, pe toata durata momentului, Mădălin Ionescu a avut impresia că Măruță este nerăbdător și crispat. Pentru că vedeta nu știa exact ce se întâmplă în emisiune, a fost luat prin surprindere de graba cu care trebuia să ofere răspunsuri.

ADVERTISEMENT

„Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo. Direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea.

Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut. Măruță era nerăbdător. Dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment”, a declarat Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu și-a cerut scuze

Pe de altă parte, sosurile erau foarte iuți, iar soțul Cristinei Șișcanu se aștepta că moderatorul de la Pro TV să-și dorească răspunsuri care să facă vâlvă. În consecință, nu a luat prea în serios rubrica, iar acum și-a cerut scuze pentru atitudine.

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță.

Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a completat Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT