Life

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, vacanță ruinată în Elveția! Umiliți de cum au călcat în Țara Cantoanelor

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plecat, în vacanță, alături de fiica lor, în Elveția. Doar că, nici nu au ajuns bine acolo că s-au trezit într-o situație penibilă.
28.12.2023 | 23:34
Madalin Ionescu si Cristina Siscanu vacanta ruinata in Elvetia Umiliti de cum au calcat in Tara Cantoanelor
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, umiliți în Elveția / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sperau să se relaxeze, pentru câteva zile, în Elveția. Doar că, din păcate pentru ei, distracția la care sperau a ”debutat” cu stângul, iar cei doi oameni de televiziune s-au văzut puși într-o situație umilitoare.

Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în Elveția

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au plecat din România, spre Elveția, cu mașina. Sperau la un drum cât mai relaxant, un drum în care să aibă ochi doar pentru frumusețea naturii ce li se așternea în față. Doar că, înainte de a pune, propriu-zis, piciorul pe tărâmul Țării Cantoanelor, cei doi oameni de televiziune s-au văzut constrânși să accepte o situație umilitoare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de un control la vama elvețiană. Dar un control riguros, ca de ”ceas elvețian”. Iar totul ar fi pornit, susține Șișcanu din cauza faptului că aveau numere de înmatriculare din România la mașina cu care voiau să intre în Elveția.

„Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am!

ADVERTISEMENT

Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați.

Acum ne verifică bagajele, să vedem! Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă, senzația e horror! (…)

ADVERTISEMENT

Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng!”, a povestit Cristina Șișcanu, în filmulețul postat pe contul ei de Facebook. De altfel, Mădălin Ionescu, simțindu-se umili, a vrut să se întoarcă în țară.

Mădălin Ionescu: ”Astea-s mizerii”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu s-a enervat cumplit din cauza felului în care a fost tratat de vameșii elvețieni. Era atât de nervos încât a fost la un pas să anuleze toată vacanța și să se întoarcă în România, să renunțe la toate planurile pe care și le-a făcut.

ADVERTISEMENT

”Era super mașina, se vedea că suntem oameni civilizați! Astea-s mizerii! Așa de tare m-am enervat că îmi vine să anulez cazarea la dubioșii ăștia!”, a vituperat prezentatorul de televiziune. Doar că, mai rațională, Cristina Șișcanu l-a oprit pe Mădălin Ionescu în a face vreun gest necugetat.

”Gata, baby, calmează-te, că eu vreau în Elveția. Oricum, am plătit hotelul deja.(…) După ce că venim să cheltuim nu știu câți bani la ei în țară…!”, a spus Cristina Șișcanu, conform wowbiz.ro. Acum însă, cei doi speră că vacanța pe care și-au programat-o nu le va mai ascunde și alte asemenea surprize.

ADVERTISEMENT