Life

Mădălin Voicu tună și fulgeră contra muzicii de astăzi: “E un fel de asasinat al tradiției”

Mădălin Voicu, indignat de situația la nivel global care se produce atât pe plan muzical, cât și social. Politicianul spune lucrurilor pe nume.
21.06.2023 | 17:45
Madalin Voicu tuna si fulgera contra muzicii de astazi E un fel de asasinat al traditiei
Mădălin Voicu. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu trage un semnal de alarmă asupra lucrurilor care devin noua normalitate. Artistul și politicianul spune, fără perdea, lucrurilor pe nume, în exclusivitate pentru FANATIK. Mădălin Voicu dezvăluie cât de mult se pot agrava lucrurile din punct de vedere social.

Mădălin Voicu, replici acide pentru artiști: “Sunt mai rău decât kitch-urile”

Mădălin Voicu a vorbit deschis despre muzica care se face și se promovează în zilele noastre. Artistul s-a declarat indignat de faptul că muzica s-a degradat destul de mult. Cu toate acestea, recunoaște că mai există o speranță pentru industria muzicală. Mădălin Voicu a declarat că mai sunt unii artiști care fac muzică de calitate, din suflet.

ADVERTISEMENT

“Eu fiind muzician, s-ar putea să fiu subiectiv. Nu numai muzica, dar în general viața s-a degradat foarte tare. Nu mai există reguli de viață. Inclusiv în muzică.

Ce se cântă acum și ce stiluri se promovează, sunt mai rău decât kitch-urile. Noroc că mai sunt oameni care mai știu să cânte și știu să compună, să facă muzică civilizat și cu profesionalism”, a declarat Mădălin Voicu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu, declarații șocante: “E vai mama noastră. Dacă mă ia Dumnezeu, nu-mi pare rău”

Revoltat de situația la nivel global în fața cărora sunt puși oamenii, Mădălin Voicu a dat de pământ cu concepțiile pe care le au unii oameni. În plus, celebrul politician a făcut o remarcă neașteptată.

A declarat că dacă îl va lua Dumnezeu, nu îi pare rău decât de copii și nepoți. În plus, celebrul artist s-a raportat la tot ceea ce se întâmplă din punct de vedere social ca fiind un semi dezastru.

ADVERTISEMENT

“Dacă e să discutăm altfel, dacă o luăm global, e vai mama noastră ce se întâmplă, în toate domeniile. Și educațional, social, politic, e totul praf. Acum, exagerând puțin, dacă mă ia Dumnezeu, nu-mi pare rău decât de copii și nepoți. Dar ce se întâmplă acum global, e deja un semi dezastru”, a mai spus Mădălin Voicu.

Celebrul artist și politician, revoltat: “Se promovează lucrurile absurde”

Mădălin Voicu a continuat seria dezvăluirilor și a declarat că aceste transformări care au loc nu ar trebui promovate. Mai mult decât atât, politicianul a spus că totul se întâmplă din cauza unor persoane care vor să programeze aceste lucruri. Mădălin Voicu recunoaște că se dorește o degradare a tradiției, care nu va aduce niciun folos societății.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt un om care are tot felul de fantezii, îmi plac femeile, mai beau și un șpriț, dar cu limită. Ce se întâmplă acum, cu transformările acestea care nu știu de unde au venit și de ce le promovăm noi. E un fel de asasinat al oamenilor care vor și știu să trăiască viața normală.

De ce se întâmplă lucrurile acestea, probabil că e cineva care programează totul și atunci sigur că rămâi și prost și sărac și amărât și supărat. Se promovează lucrurile absurde, care nu au nicio regulă, sau scop. Sunt total absurde”, a adăugat politicianul.

Mădălin Voicu: “În adolescența mea s-au întâmplat tot felul de nebunii”

Politicianul își amintește cum erau tinerii de altădată. Mădălin Voicu recunoaște că a fost la rândul său un adolescent rebel, dar care și-a păstrat valorile. Asta și datorită vremurilor, care nu erau atât de permisive cum sunt astăzi.

“Am fost un adolescent foarte rebel. Iar în perioada aceea era destul de complicat. Băieții și fetele care erau mai extravaganți, mai ales fetele, că băieții erau mai pămpălăi. Dar fetele erau deschise și pline de chestii care țineau de relații. Dar m-am descurcat bine și le-am făcut față.

Am foarte multe întâmplări amuzante din perioada adolescenței. Eu am avut un cerc de prieteni, care în mare parte s-a pierdut. Dar stăteam zi de zi și ne cunoșteam atât de bine, că eram ca frații. Sigur, s-au întâmplat tot felul de nebunii, întâmplări cu haz. De cele mai multe ori erau imprevizibile”, a mai spus Mădălin Voicu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant