Life

Mădălina Crețan este distrusă după moartea lui Nosfe. Soția artistului nici nu vrea să mai mănânce

Mădălina Crețan este distrusă după moartea lui Nosfe. Soția celebrului cântăreț spune că nici nu mai poate să mănânce de când el a murit.
25.04.2023 | 00:30
Madalina Cretan este distrusa dupa moartea lui Nosfe Sotia artistului nici nu vrea sa mai manance
Mădălina Crețan, distrusă după moartea lui Nosfe. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan este distrusă după moartea lui Nosfe. Aceasta nici nu mai vrea să audă de mâncare după decesul soțului ei.

Mădălina Crețan, distrusă după moartea lui Nosfe. Nu mai vrea să mănânce

Mădălina Crețan a participat alături de Nosfe la Chefi la cuțite, iar moartea subită a artistului i-a provocat o altă traumă. Aceasta spune că nici nu mai poate să gătească, dar nici să mănânce după moartea soțului ei.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan spune că mâncarea nu mai reprezintă nimic pentru ea acum și că singurul motiv pentru care și-a dorit să gătească a fost pentru Nosfe, acum decedat.

Soția lui Nosfe a mărturisit că mănâncă suficient cât să nu leșine sau să ajungă la spital, dar nu se mai bucură de mâncare ca înainte.

ADVERTISEMENT

„Momentan doar am conștientizat că eu mi-am dorit să gătesc doar pentru el. Și deocamdată este o traumă la nivel psihologic pe care încerc să o repar.

Mâncarea nu mai reprezintă nimic pentru mine, din niciun punct de vedere. Nici să o mănânc, nici să o gătesc. Am un blocaj. Mănânc cât să nu cad din picioare. Încerc să identific problema”, a spus aceasta pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Ce mai face fetița lui Nosfe după moartea acestuia

Nosfe și Mădălina Crețan au împreună o fiică, pe Iris. Aceasta are doar șapte ani și a rămas doar cu mama ei, care încearcă acum să-i fie și mamă și tată.

Acum fetița se simte mai bine după șocul morții tatălui ei, doar că nu își va reveni niciodată după ce  și-a pierdut un părinte de la o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT

„Acum e mai ok după pierderea tatălui. Dar în adevăratul sens al cuvântului nu va mai fi niciodată. Sper să compensăm, să fiu și mamă și tată pentru ea. Nu suntem singure chiar deloc, din fericire”, a povestit Mădălina Crețan pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT