Life

Noi detalii despre Nosfe. Ce promisiune i-a făcut unui concurent de la Chefi la Cuțite, înainte să moară

Noi detalii apar după moartea lui Nosfe. Înainte de a se stinge din viață, artistul de la Șatra B.E.N.Z i-a făcut o promisiune unui concurent de la ”Chefi la Cuțite”.
15.12.2022 | 19:22
Noi detalii despre Nosfe Ce promisiune ia facut unui concurent de la Chefi la Cutite inainte sa moara
Nosfe a murit în octombrie, la vârsta de 37 de ani. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Moartea lui Nosfe a uimit pe mulți dintre fanii săi, inclusiv pe cei apropiați. Un concurent de la ”Chefi la Cuțite”, emisiune la care artistul a participat, a dezvăluit ce promisiune i-a făcut acesta, înainte de deces.

Nosfe i-a făcut o promisiune unui concurent de la Chefi la Cuțite, înainte să moară. Ce i-a spus lui Gigi Nicolae

Gigi Nicolae a vorbit într-un interviu despre Nosfe. A spus că a legat o prietenie frumoasă cu acesta pe platourile de filmare. La un moment dat, solistul i-a trimis un video în care i-a promis vă trece pe la restaurantul său, pentru a mânca burgeri.

ADVERTISEMENT

Gigi Nicolae este acum trist că tânărul interpret nu a mai apucat să se țină de cuvânt. Își amintește cu profundă nostalgie ziua când a aflat că s-a stins din viață.

”Nosfe, Dumnezeu să îl ierte, el și acum e prietenul meu. Chiar dacă a încetat din viață, el tot prietenul meu rămâne. Nosfe, să știi că mi-ai promis că vii la mine să mănânci burgeri și n-ai mai apucat să vii, să știi că sunt supărat, dar nu contează.

ADVERTISEMENT

Tot fratele meu rămâi și te iubesc. A fost o veste șoc. Eram după un weekend, veneam de la pescuit, când am ajuns la semnal și au început să intre mesajele”, a declarat Gigi Nicolae în cadrul ”Interviuri Chefi la Cuțite”, de pe Antena Play, scrie Viva.ro

Gigi Nicolae a rămas șocat de moartea lui Nosfe, mai ales că a purtat o discuție cu el, cu puțin timp înainte de momentul tragic. Concurentul a mai dezvăluit că nu l-a cunoscut inițial pe Nosfe, în timpul competiției culinare, ci pe parcurs a descoperit cine este.

ADVERTISEMENT

Gigi Nicolae l-a descris pe Nosfe ca având un comportament modest și plin de umor, în pofida notorietății lui.

Cauza morții lui Nosfe

Reamintim că Nosfe a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în propria locuință. Soția sa l-a găsit în casă, fără suflare. Artistul tocmai ce sosise de la un concert.

ADVERTISEMENT

Nosfe avea doar 37 de ani, iar medicii au constatat că a suferit un infarct. În urma lui, Nosfe a lăsat o fetiță de 7 ani și pe soția sa, Mădălina.

ADVERTISEMENT