Life

Mădălina Crețan și Nosfe, iubire de dincolo de moarte. Cei doi comunică încă, prin vise: „Mă agăț de aceste lucruri foarte mult”

Mădălina Crețan a dezvăluit că îl visează des pe Nosfe. Ce i-a transmis regretatul artist soției sale de dincolo de moarte?
06.01.2023 | 11:09
Madalina Cretan si Nosfe iubire de dincolo de moarte Cei doi comunica inca prin vise Ma agat de aceste lucruri foarte mult
Mădălina Crețan a mărturisit că îl visează pe Nosfe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Nosfe ține legătura cu soțul său chiar și după moartea acestuia. Nosfe îi apare în vis și îi transmite mesaje pentru cei pe care i-a iubit.

Nosfe și Mădălin Crețan comunică prin vise. Ce a dezvăluit soția regretatului artist

Mădălina Crețan și Nosfe au trăit o poveste de dragoste ce poate servi drept model pentru cupluri. Femeia i-a fost alături soțului său în noaptea fatidică, de 16 octombrie, când s-a stins din viață, iar acum, la aproape trei luni de la tragicul eveniment, își exprimă public iubirea și dorul pentru tatăl fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Iubirea dintre ei a fost atât de mare, încât artistul și partenera lui de viață comunică și după moarte. Mădălina Crețan a mărturisit că soțul său îi apare adesea în vis.

În timp ce ei îi transmite mesaje pentru alți oameni, prieteni sau colegi de trupă pe care i-a considerat frați, o altă prietenă a cuplului îl visează pe Nosfe încercând să-i spună soției sale ceva.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a mărturisit că în aceste momente grele, astfel de întâmplări îi dau putere și o ajută să meargă mai departe fără cel care i-a fost suflet pereche.

„Chiar vorbeam, râdeam cu o prietenă de-ale mele că în momentul de faţă ea îl visează încercând să comunice cu mine, la ea se duce în vis să-i transmită lucruri pentru mine, eu îl visez vis a vis de prietenii lui și de alți oameni, dar nu de mine.

ADVERTISEMENT

 Spre exemplu, l-am visat într-una din seri spunându-i lui Luca că îl iubește, Luca e producătorul de la Şatra Benz. Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ şi prietenii lui, într-un moment în care a pus muzică, dar nimic legat de noi.

Recunosc că în momentul de față mă agăț de aceste lucruri foarte mult”, a declarat Mădălina Crețan, conform WoWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

După moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan face terapie

Pentru a putea face față pierderii suferite, Mădălina Crețan a apelat la ajutorul unui terapeut. Soția lui Nosfe a mărturisit că, deși nu-și arată această latură pe care artistul o cunoștea foarte bine, este o persoană sensibilă.

„În ultimul timp merg la terapie, nu pot să gestionez singură această situaţie, şi chiar Radu, psihologul, a constatat că sunt mult mai sensibilă decât se aştepta, dar da, ascest lucru era un lucru pe care îl ştia şi îl văzuse Darius şi poate mama, dar aşa funcţionez eu”, a mărturisit soția lui Nosfe.

ADVERTISEMENT