Life

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă! Vedeta a fost salvată, în ultimul moment, de prieteni

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă din dragoste, vedeta fiind salvată, în ultimul moment, de prietenii ei care erau, la acel moment, în casa în care locuia.
20.02.2022 | 16:53
Madalina Pamfile a vrut sa se sinucida Vedeta a fost salvata in ultimul moment de prieteni
Madalina Pamfile a mărturisit in emisiunea ”Fiță cu Adiță” că a vrut să se sinucidă Foto: Captura Youtube
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile și-a deschis sufletul în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe YouTube, și a povestit cum, acum 10 ani, din dragoste, a fost la un pas să își pună capăt zilelor.

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă! Care a fost motivul gestului extrem

Mădălina Pamfile a dezvăluit în cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe YouTube că a încercat, acum 10 ani, să se sinucidă. La acea vreme, explica vedeta de la ”Bravo, ai Stil”, suferea din dragoste, despărțirea de fotbalistul Gabi Matiei fiind cea care a băgat-o în depresie.

ADVERTISEMENT

Iar la acea vreme, a explicat ea, depresia în care se afla a făcut-o să apeleze la gesturi extreme, fosta asistentă TV fiind la un pas să își încheie toate socotelile cu viața sărind de la fereastra locuinței în care stătea.

”Am fost și internată. Când m-am dat pe partea cealaltă a geamului, prietena mea și iubitul ei au putut să mă ajute. Atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea”, a fost răspunsul Mădălinei Pamfile la întrebarea primită pe chestiunea tentativei de sinucidere.

ADVERTISEMENT

De altfel, la acea vreme, presa tabloidă scria că Mădălina Pamfile a încercat să sară de la etajul cinci al blocului în care locuia și că se mai ținea doar de plasa contra țânțarilor de la geamul de la bucătărie al apartamentului în momentul în care a fost salvată.

Mădălina Pamfile a depășit depresia, iar acum este fericită

După ani dificili în care, așa cum recunoaște chiar ea, a luat pastile împotriva depresiei, Mădălina Pamfile a reușit să își pună ordine în viață. Mamă a doi copii făcuți alături de un misterios milionar cu origini albaneze, Mădălina Pamfile pare să ducă acum o viață fără griji.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultima perioadă, ea a revenit, după câțiva ani, în atenția publicului. Întâi, din postura de vedetă, a participat la show-ul ”Bravo, ai Stil” de la Kanal D. Acolo însă, Mădălina Pamfile a fost descalificată, iar acum vrea să se dedice unei afaceri.

„După cum ați aflat, drumul meu în competiția «Bravo, ai stil!» s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate. Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptăm să primesc atâta energie bună din partea publicului și vă mulțumesc, vă mulțumesc că ați rezonat cu mine! Vă promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigură că o să vă placă! Lucrăm la proiectul Amazon by Mădălina Pamfile, salon ce va avea lansarea foarte curând!”, spunea, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, pe conturile sale de socializare, Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile a trecut printr-un divorț discret

Chiar dacă acum se iubește cu misteriosul afacerist albanez alături de care are și două fetițe – Sofia și Samira -, Mădălina Pamfile nu s-a căsătorit cu acesta. E adevărat, focoasa brunetă a trecut deja printr-un divorț, cel de omul de afaceri din Timișoara, Bruno Alin.

Până să ajungă însă la altar, Mădălina Pamfile a avut o viață amoroasă cât se poate de agitată. Remarcată după ce a apărut în paginile Playboy, Mădălina Pamfile cunoștea celebritatea ca ”eleva lui Mazăre”, ascierea ei cu edilul Contanței fiind, la acea vreme, de notorietate.

Ajunsă asistentă a lui Dan Capatos, Mădălina Pamfile a fost, de-a lungul timpului, în postura de iubită pentru fotbaliști cunoscuți de la noi, precum Gabi Matei, Alex Maxim, Stefan Nikolic, Claudiu Belu și Iulian Darnea.

ADVERTISEMENT