Life

Mădălina Pamfile vrea al treilea copil: “Mi-aș dori un băiat”

Mădălina Pamfile vrea să devină mămică de băiețel. Cu ce se ocupă acum fosta asistentă tv, de când s-a retras din lumina reflectoarelor.
05.05.2023 | 14:30
Madalina Pamfile vrea al treilea copil Mias dori un baiat
Mădălina Pamfile. Sursa/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile a debutat de tânără în televiziune și a fost una dintre cele mai cunoscute asistente tv. De câțiva ani, frumoasa șatenă s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a dedicat viața celor două fetițe pe care le are. În exclusivitate pentru FANATIK, Mădălina a dat din casă și a spus că și-ar dori pe viitor și un băiețel.

Mădălina Pamfile vrea și un băiețel

Este o mămică fericită și se bucură de cele două fetițe, care îi ocupă tot timpul. Cu toate că este împlinită, Mădălina Pamfile recunoaște faptul că pe viitor și-ar dori și un băiețel. Cu toate acestea, deocamdată se focusează pe educația fetițelor.

ADVERTISEMENT

“Am avut în plan să am și un băiețel, apoi am văzut la televizor părinți care aveau două fetițe și au făcut al treilea copil tot fetiță. Și mă gândeam ce o să se întâmple dacă voi păți și eu la fel. Normal că o voi iubi și pe a treia. Îmi doresc băiat, dar nu știu dacă se va întâmpla lucrul acesta.

Îmi doresc să le educ pe cele mici. Cea mică, Samira, încă e la o vârstă destul de grea, are 3 anișori. Încă nu poate să mă înțeleagă și să mă asculte. Mi-ar fi destul de greu să o iau acum iar de la capăt. Dar poate când vor fi fetițele mai mari.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc pe viitor la încă un copil, dar nu știu dacă m-aș apuca iar de schimbat scutece când au fetele 6-7 ani. Dar nu zic nu, să vedem cum e psihicul meu. Să văd cum e situația în familia noastră și dacă avem răbdare, o luăm de la capăt”, a declarat Mădălina Pamfile pentru FANATIK.

Cu ce se ocupă acum fosta asistentă tv: “Am un business în domeniul frumuseții”

Deși este mămică cu normă întreagă, Mădălina Pamfile reușește să-și facă timp și pentru business-ul ei. Are o afacere în derulare în domeniul frumuseții, de care se ocupă cu mare drag.

ADVERTISEMENT

“Am un business în domeniul de beauty. Tratamente corporale și de înfrumusețare. Am început acest proiect cu cineva și sperăm să îi dăm drumul cât mai repede. Eu vreau să stau, să mă bucur de viață, de tot ceea ce mi se întâmplă.

Mari planuri nu am, deoarece am fetițele, care îmi ocupă mult timp. Vreau să le educ într-un mod foarte frumos și cu mai multă răbdare și iubire”, a mai adăugat vedeta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De ce s-a retras Mădălina Pamfile din lumina reflectoarelor: “Am trecut prin momente foarte grele”

A fost una dintre cele mai celebre asistente tv, a făcut parte și dintr-un proiect în domeniul modei, însă de câțiva ani a ales să se retragă. Mădălina Pamfile recunoaște că atunci când a fost adolescentă, nu a știut să gestioneze celebritatea așa cum și-ar fi dorit.

“Îmi ocupă mult timp fetițele și îmi e greu să mai particip la proiecte și să fiu serioasă. Mi-ar fi greu să fiu departe de cele mici. Viața mea personală a fost foarte discutată. Mi-ar plăcea să fac parte dintr-un proiect sezonier, dar nu aș mai vrea ca viața mea privată să fie în prim plan.

Sunt proiecte interesante acum din care aș vrea să fac parte. Atâta timp cât nu aș sta departe de fetițe, mi s-ar părea tentant. În perioada în care eram asistentă, se punea foarte mult preț pe viața mea amoroasă. Am câștigat multe în perioada aceea, aveam multe prezentări și proiecte și câștigam sume destul de mari.

Când eram adolescentă nu știam să gestionez foarte bine lucrurile. Aveam 18 ani. Încercam să le fac pe toate. Emoțional eram foarte încărcată și mi se părea că se termină lumea. Chiar în perioada când eram asistentă am trecut prin momente foarte grele. Acum, după ce am născut mi se pare că nimic nu mai poate fi greu, atâta timp cât fetițele sunt bine”, a mai spus Mădălina Pamfile pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT