Life

Otilia Bilionera se pregătește să devină mămică. Vedeta vrea un băiețel: ”Chiar anul acesta”

Otilia Bilionera trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Mai mult decât atât, artista își dorește să devină mamă cât mai curând.
25.04.2023 | 16:15
Otilia Bilionera se pregateste sa devina mamica Vedeta vrea un baietel Chiar anul acesta
Otilia Bilionera. Sursa/instagram.com/otiliaofficial. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera iubește și este iubită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă ar vrea să ducă lucrurile la un alt nivel. Cea mai mare dorință a ei este să devină mămică.

Otilia Bilionera s-a săturat de celebritate și vrea să fie mamă de băiețel

Frumoasa artistă a spus că este împlinită pe plan profesional și a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit. Tocmai de aceea, vrea să lase cariera pe plan secund și să se focuseze pe partea personală. Este îndrăgostită până peste urechi și are planuri mari de viitor.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a recunoscut că nu ar fi exclus să o vedem în curând cu burtică de graviduță. Iar la cum vorbește, nu este exclus să își pregătească marele anunț cu privire la sarcină. Și, desigur, la o perioadă în care va fi mai puțin prezentă în showbiz-ul românesc și internațional.

“Am avut o dorință și mi-am îndeplinit-o. Gata, e suficient cât m-am implicat pe partea profesională, de acum să vedem și pe partea personală. Carieră, carieră și ne trezim la un moment dar că rămânem singure.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să îmi fac o familie frumoasă, așa cum a fost familia mea.

Vreau copii, vreau să fiu fericită și împlinită și pe planul acesta. Vreau să am liniște și pace. Acum sunt mulțumită pe plan sentimental. Iubesc, altfel nu aș mai sta într-o relație. Dacă nu aș iubi, nu aș sta într-o relație. Eu sunt genul care dacă nu mai are sentimente, nu mai stă cu acea persoană.

Nu știu dacă pot să spun că el este alesul meu. Știi cum se spune, în primii doi ani, toți sunt `aleșii`. Aștept să treacă doi, trei ani. Dar, clar, m-aș vedea mamă, cu iubitul meu”, a declarat Otilia pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă pentru Otilia?

Otilia ne-a mărturisit că este fericită alături de iubitul ei și ne întrebăm dacă nu cumva cei doi vor ajunge și în fața altarului. În plus, vedeta a “dat din casă” și a declarat că nu ar vrea să aibă fetiță, ci băiețel. Nu de alta, dar ea spune că după fetițe trebuie să alergi și e mult stres.

“Aș vrea să fiu mamă, dar mai puțin mireasă. Nu știu de ce am așa un stres când mă gândesc la asta. Nu am pățit nimic care să mă afecteze, dar nu știu de ce îmi e frică. Dar da, copii îmi doresc, pentru că e vârsta.

ADVERTISEMENT

De fapt, un singur copil. Unul și bun, să mă ocup de el așa cum trebuie. Mi-aș dori un băiat, nu vreau fete, să alerg după ele. Nu vreau să-mi scoată păr alb. Acum să-l fac și pe acesta, nu-l am nici pe primul, nu pot să mă gândesc la doi. Eu nu planific nimic, nu poți ști, las lucrurile să decurgă de la sine. Nu zic nu, poate chiar anul acesta”, a spus Otilia pentru FANATIK.

Declarația făcută de frumoasa cântăreață este însă una care pune pe gânduri pe oricine. Suntem la sfârșitul lunii aprilie, iar dacă ea vrea să devină mamă, anul acesta, înseamnă un singur lucru. Că ar putea fi însărcinată deja, până la sfârșitul anului fiind mai puțin de opt luni! Iar sarcina, așa cum știe oricine, durează nouă!

Ce ar face Otilia dacă i-ar greși iubitul: “Nu sunt de acord cu șansele oferite la nesfârșit”

Fire iertătoare, artista spune că în cazul în care iubitul ar “călca strâmb”, i-ar oferi a doua șansă. Dar, când spune a doua șansă, înseamnă și că e ultima. “Sunt genul care acordă a doua șansă în relații, nimeni nu e perfect. Trebuie să fim oameni. Oricine merită a doua șansă. Acum nu înseamnă că că sunt de acord cu șansele oferite la nesfârșit. Oricum, eu nu trăiesc în trecut.

Cred că toate lucrurile s-au desfășurat așa cum trebuiau. Dacă nu s-ar fi întâmplat anumite lucruri, nu aș mai fi fost omul care sunt astăzi. Am avut lecții de învățat. Nu regret nimic, chiar dacă am avut de suferit de pe urma deciziilor mele”, a adăugat artista pentru FANATIK.

Otilia a mai fost căsătorită religios în anul 2019

În cazul în care artista decide să-și pună pirostriile, nu s-ar afla la prima experiență de acest fel. Otilia a mai fost căsătorită în anul 2019, cu un bărbat de origine arabă. Cei doi și-au unit destinele, dar doar religios, în cadrul unei ceremonii secrete, la o moschee din Turcia.

Din păcate, povestea celor doi nu a durat și s-au despărțit după 3 ani de relație. Se pare că motivul separării dintre cei doi a fost religia, iar Otilia nu a fost de acord să renunțe la credința sa.

ADVERTISEMENT