News

Maestrul Florin Zamfirescu, dezlănțuit la adresa autorităților după moartea soacrei: „Au omorât-o. Și gata, COVID”

26.09.2020 | 23:09
Maestrul Florin Zamfirescu dezlantuit la adresa autoritatilor dupa moartea soacrei Au omorato Si gata COVID
ADVERTISEMENT

De parcă nu i-ar fi produs un necaz suficient de mare ținându-l departe de studenți și de scena pe care a slujit-o o viață întreagă, virusul SARS-COV-2 s-a încăpățânat să îi răpească lui Florin Zamfirescu o persoană extrem de dragă.

Este vorba despre soacra sa, transportată de urgență la spital din azilul în care se afla, imediat ce s-a confirmat cruntul diagnostic. Într-un interviu acordat recent, maestrul a vorbit cu emoție în glas despre calvarul îndurat de biata femeie în ultimele clipe de viață.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că suferea de Alzheimer, afecțiune gravă a sistemului nervos care determină probleme de memorie, gândire și comportament, medicii și autoritățile nu au avut pic de milă. „A murit pentru că au omorât-o”, acuză actorul, vizibil revoltat de cele întâmplate.

Florin Zamfirescu, revoltat după moartea soacrei. Acuzații dure la adresa autorităților

A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit.

ADVERTISEMENT

A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”, a dezvăluit Florin Zamfirescu la Antena 3.

„Putem merge la vot liniștiți, s-a suspendat COVID pentru o zi”

Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări. Dar putem merge la vot liniştiţi, s-a suspendat COVID pentru o zi.

ADVERTISEMENT

Personal, pandemia mi-a distrus munca de şase luni. E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul.

Şi după aceea, ni se spune ”cine vrea, să joace şi teatru”. Teatrul în grădină este o batjocură.

ADVERTISEMENT

Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan. În anul cu COVID, avem mai puţini morţi decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni. Doar un asteroid ne mai salvează”, a mai spus maestrul Florin Zamfirescu.

ADVERTISEMENT