Life

Magazinul care le dă fiori celor de la Lidl, Kaufland sau Dedeman. E de neoprit și vinde totul la prețuri rușinos de mici pentru clienții români

Prăvălia cu costuri mici, peste Lidl, Kaufland sau Dedeman. Are produse la prețuri accesibile și e căutată de toată lumea.
25.06.2023 | 09:00
Magazinul care le da fiori celor de la Lidl Kaufland sau Dedeman E de neoprit si vinde totul la preturi rusinos de mici pentru clientii romani
Prăvălia cu costuri mici, peste Lidl, Kaufland sau Dedeman. Are produse la prețuri accesibile și e căutată de toată lumea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Magazinul care le dă fiori celor de la Lidl, Kaufland, Dedeman, Metro, Selgros sau Brico Depot. E de neoprit și vinde totul la prețuri rușinos de mici pentru clienții români. Se găsește în mai multe colțuri din România, dar are și site, simplu și accesibil.

Prăvălia cu costuri mici, peste Lidl, Kaufland sau Dedeman. Are produse la prețuri accesibile și e căutată de toată lumea

Prăvălia cu costuri mici, peste magazinele căutate de români, Lidl, Kaufland sau Dedeman, are produse la prețuri accesibile și e căutată de toată lumea. Chilipir shop are puncte de vânzare atât în București, cât și în restul țării.

ADVERTISEMENT

Cei interesați de produsele diverse, la costuri extrem de mici, pot merge în Piața Obor, în incinta complexului, la mezanin. Locația este deschisă de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:30, dar și sâmbătă în intervalul 09:00 – 19:30. Duminica magazinul poate fi vizitat între 09:00 și 16:30.

De asemenea, magazinul se mai găsește în cartierul Crângași, Drumul Găzarului, precum și în orașele Iași, Brăila sau Focșani, dar și în alte colțuri ale țării. Gospodinele pot cumpăra forme de budincă, în culorile albastru sau roz, la prețul de numai 8,75 de lei, conform site-ului.

ADVERTISEMENT

Plasa anti-insecte pentru geamuri, cu dimensiunile 130 x 150 cm, neagră, ușor de aplicat, se poate achiziționa cu doar 6,95 lei. Setul de bureți de vase costă 9,10 lei, șamponul marca Nivea este 9,65 lei, iar soluția de curățare pentru toaletă are un preț de 6,60 lei.

În plus, la categoria frumusețe, clienții români pot achiziționa din magazinele Chilipir Shop un creion de buze cu numai 8,70 lei, rujul lichid are un preț de vânzare de 9,80 lei și cel mat se poate achiziționa cu 9,10 lei.

ADVERTISEMENT

Chilipir shop, reduceri masive

La magazinul din Piața Obor se găsesc foarte multe produse sub 10 lei, cum ar fi hârtia igienică cu aromă de piersică. 10 role, cu 2 straturi, costă numai 8 lei. Cele cu 3 straturi pot fi cumpărate de clienții români cu 10 lei.

În plus, crema de pantofi neagră cu burete se găsește în toate locațiile din țară la costul de 5 lei. În aceeași notă, banda elastică din material textil pentru genunchi poate fi cumpărată perioada aceasta cu numai 10 lei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, conducerea prăvăliilor românești anunță că în perioada 19 – 21 iunie 2023 există reduceri foarte mari la toate articolele de uz casnic, electrice, electrocasnice, cosmetice, detergenți, bricolaj și papetărie.

Oferte și reduceri masive

Descoperă magazinul care le dă fiori celor de la Lidl, Kaufland sau Dedeman. Cu prețuri mici și oferte speciale pentru clienții români, acest retailer se evidențiază prin varietatea de produse și calitatea ireproșabilă. Concurând cu gigantii din industrie, acest magazin se dovedește a fi neoprit în atragerea și satisfacerea cumpărătorilor.

Reducerile și prețurile mici practicate sunt de neegalat, iar clienții beneficiază de o gamă largă de opțiuni la costuri accesibile. Descoperă de ce acest magazin a devenit o adevărată competiție pentru Lidl, Kaufland sau Dedeman și bucură-te de avantajele oferite de această atracție comercială.

Încet, dar sigur acesta a devenit magazinul preferat al românilor. Popularitatea sa în creștere se datorează opțiunilor diverse pe care le oferă și economiilor semnificative pe care le poți realiza. Achizițiile tale vor deveni mai inteligente, bucurându-te de reduceri și de satisfacție garantată.

Ai parte de o experiență unică de cumpărături, făcând alegeri inteligente într-un magazin care oferă calitate superioară la prețuri accesibile. Acest magazin revoluționar în industrie îți pune la dispoziție o ofertă vastă de produse și beneficiază de o reputație solidă. Descoperă de ce este recomandat de clienți și bucură-te de avantajele unei alegeri inspirate în materie de cumpărături.

ADVERTISEMENT