Life

Mai multe zboruri anulate pe 14 și 15 august, la Ryanair. Ce rute sunt vizate

Mai multe zboruri ale companiei Ryanair, anulate pe 14 și 15 august, din cauza grevei piloților. Care sunt rutele vizate.
11.08.2023 | 18:03
Mai multe zboruri anulate pe 14 si 15 august la Ryanair Ce rute sunt vizate
Zboruri anulate la Ryanair, pe 14 și 15 august. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ryanair a anulat mai multe zboruri în zilele de 14 și 15 august, din cauza grevei piloților. Sunt mai multe rute vizate, iar pasagerii au fost atenționați de aceste schimbări..

Zboruri anulate la Ryanair, pe 14 și 15 august. Rutele vizate

Din cauza grevei piloților Ryanair, 22 de zboruri spre Belgia și Spania vor fi anulate. A fost emisă o avertizare de călătorie pentru români de către MAE.

ADVERTISEMENT

Informația a fost raportată de aeroportul belgian Charleroi, în cadrul unui comunicat despre cele 88 de zboruri care erau planificate de companie pentru zilele de 14 și 15 august 2023.

Unele dintre zborurile care au fost anulate afectează legătura dintre Santander și Charleroi. Zborurile din 14 august, de la ora 18.20, spre capitala Cantabriei au fost anulate, precum și cel care trebuia să ajungă la Charlerou în aceeași zi, la 22.40, după cum arată informațiile actuale.

ADVERTISEMENT

Din 10 august, agenții de securitate au intrat în grevă pe termen nelimitat, iar cei mai afectații sunt călătorii care aveau de gând să călătorească între Barcelona și Bruxelles.

Șase zboruri între ambele aeroporturi au fost anulate pentru datele respective. Totodată, au mai fost anulate patru curse spre Palma de Mallorca, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Vor și afectați de anulări și pasagerii care au achiziționat bilete pentru această rută pentru legătura dintre aeroportul Charleroi și Alicante, Asturias, Santander, Malaga sau Castellón.

Mai mult, legăturile cu Franța, Italia, Portugalia sau Polonia sunt supuse anulărilor. În acest sens, pasagerii au fost rugați să nu meargă l aeroport. La finalul săptămânii, piloții Ryanair din Belgia intră în grevă.

ADVERTISEMENT

Piloții Ryanair au făcut grevă și în iulie

Aceasta este a treia grevă a piloților companiei aeriene low-cost. Au mai fost astfel de acțiuni pe 15 și 16 iulie atunci când cursele de București, Iași și Cluj-Napoca au fost anulate. Pe 29 și 30 au fost anulate zborurile de București și Cluj-Napoca.

Ryanair anunță lista zborurilor care sunt afectate de greva piloților cu 48 de ore înainte. Pasagerii afectați au fost anunțați cu prioritate și au primit e-mail și SMS.

Motivul pentru care piloții companiei au oprit lucrul, pe 29 și 30 iulie, a fost faptul că revendicările lor nu au fost rezolvate de conducerea Ryanair. Momentan, compania “pare să opteze pentru amenințări, nu pentru dialog”, potrivit sindicatelor.

ADVERTISEMENT