News

Mai mulți suceveni au organizat o petrecere de Paște și au provocat Poliția: „Dragi polițai, vă dau un pont”. Video

22.04.2020 | 19:59
Mai multi suceveni au organizat o petrecere de Paste si au provocat Politia Dragi politai va dau un pont Video
ADVERTISEMENT

Mai mulți săteni dintr-o comună suceveană au încins grătarele în aer liber, a doua zi de Paște, în plină epidemie de coronavirus, încălcând cu bună știință ordonanțele militare.

Sucevenii au petrecut de Paște

Mai mult, comuna Salcea este în carantină, lucru care nu i-a oprit pe petrecăreți. Oamenii au făcut inclusiv LIVE pe Facebook pentru a sfida Poliția.

ADVERTISEMENT

În glumă, un bărbat i-a filmat pe toți cei prezenți la petrecere și i-a nominalizat.

Dragi poliţai de la Salcea, vă dau un pont, 20 de milioane de om, jumătate mie, jumătate vouă. Lucian amendă, Daniel, amendă Cristi, amendă, Gigel, amendă”, a „glumit” bărbatul, sfidându-i pe polițiști.

Drept răsplată, toți cei prezenți la petrecere au fost amendați cu o sumă totală de 135.000 de lei, în condițiile în care oamenii știau clar că încalcă ordonanțele militare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul respectiv a organizat un eveniment privat (fiind vorba de un grătar) la domiciliul lui din oraşul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplsarea efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment (cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani) faţă de aceştia luându-se măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, au transmis cei de la IPS Suceava, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Suceava este epicentrul epidemiei de coronavirus din România, însă mai mulți locuitori ai județului nu par interesați de respectarea legii. Un alt grup de suceveni a fost depistat cu ajutorul dronei, noaptea, în timp ce încingeau grătarele. Oamenii se aflau în stare de ebrietate și au fost amendați corespunzător.

Tags: