Sport

Măldărășanu, sincer după Oțelul – Hermannstadt 1-1: ”Nu știu dacă am fi meritat victoria”

Oțelul Galați a remizat pe teren propriu, scor 1-1, contra celor de la FC Hermannstadt, prilej de nemulțumire mare pentru gazde, care simt că au pierdut 2 puncte.
28.10.2023 | 17:44
Maldarasanu sincer dupa Otelul  Hermannstadt 11 Nu stiu daca am fi meritat victoria
ADVERTISEMENT

Cei de la Sibiu sunt pe cai mari și lumea vorbește despre play-off în Ardeal, însă la Galați elevii lui Măldărășanu nu au arătat grozav, lucru de altfel recunoscut chiar de către fotbaliștii și antrenorul echipei. La pol opus, extrem de nemulțumit a fost gălățeanul George Cîrjan, cel care simte că echipa sa a pierdut două puncte.

Sibienii recunosc că au avut noroc să remizeze la Galați

”Referitor la faza penalty-ului, a fost diagonala către Tănase, a intrat direct în mine, fault clar. Campioana egalurilor? Sincer nu mă gândeam, pe de o parte mă bucur, că nu pierdem, pe de altă parte că pierdem puncte. Măcar jucăm fotbal plăcut ochiului, chiar și Hermannstadt spuneau asta. Pentru noi Cupa e un obiectiv.

ADVERTISEMENT

Vrem să trecem mai departe, jucăm acasă cu FCSB, sper să câștigăm. La Iași la fel, punct sau puncte. Suntem echipa egalurilor, nu știu dacă-i blestem, poate nu putem mai mult. Ajungem , avem ocazii, avem cea mai bună apărare, dar suferim în atac. Faza golului? Fază banală, ei n-au trecut jumătatea terenului. Dorinel e supărat, e normal și noi suntem, am pierdut 2 puncte acasă. Mulțumesc suporterilor”, a transmis Cîrjan.

La rândul său, atacantul sibian Cristian Neguț crede că egalul e cel puțin echitabil, iar penalty-ul ”controversat” acordat de Sebastian Colțescu cu ajutorul VAR a fost corect. ”Îmbucurător ca nu am pierdut de 9-10 etape. Da, îmi doream să câștigăm aici. A fost penalty, asta a fost soarta partidei. Avem acum un meci de cupă, avem timp să ne revenim, ne așteaptă un joc cu CFR.

ADVERTISEMENT

Ușor, ușor, o să-mi revin și o să pot mai mult ca acum. Suntem o echipă bună, greu de învins, să fim așa până la final de campionat. Suntem serioși, muncim, toți tragem la aceeași căruță, așa vin rezultatele”, a explicat Neguț. La fel, dând dovadă de fair play, portarul Cătălin Cabuz a recunoscut că a fost penalty la acea fază.

”M-am dus să urmăresc mingea, a fost acel contact și a dat penalty. Ne doream victoria, cele trei puncte, dar am luat acest gol și s-a terminat la egalitate. Astea sunt condițiile, trebuie să ne adaptăm și să jucăm. Ne pregătim bine, ne dorim să scoatem maxim, Dumnezeu ne și răsplătește. Ar fi fost o victorie foarte importantă pentru noi, în afară de FCSB cine a mai câștigat? Farul? Era o victorie care ne ducea pe 4, trei puncte importante. Ne dorim să scoatem maxim din fiecare meci, să luăm cele trei puncte. Ne dorim să fim în playoff, să scoatem maxim”, a transmis Cabuz.

ADVERTISEMENT

În concluzie, antrenorul Marius Măldărășanu a recunoscut că jocul echipei sale nu a strălucit la Galați, însă a cerut și ajutorul divinității în anumite situații. Ne pare rău, nu știu dacă am fi meritat victoria, e o realitate, după aspectul jocului. Sunt meciuri în care poți juca prost și să câștigi.

Am făcut o singură eroare, eram bine așezați pe pasă, dar n-am interpretat bine momentul, mingea, a făcut ca adversarul să primească penalty pe final de joc. Ne doream mai mult, joci prost și poți câștiga. Însemna mult, mergem înainte. Neguț este jucător care merită să joace și el și Gabi Iancu, etapa trecută merita să joace, dar am ales să jucăm cu Neguț.

ADVERTISEMENT

Acum am ales să jucăm cu Gabi, dar era clar pe parcurs că vom veni și cu Neguț. Asta este viața, repet, meciul tactic sau defensiv a fost aproape perfect. Încercăm să jucăm, dar contează și adversarul, sunt echipă foarte bună pe tranziție, a transmis Măldărășanu.

ADVERTISEMENT