Sport

Oțelul Galați – FC Hermannstadt 1-1, în etapa 14 din SuperLiga. Sibiul scapă două puncte pe final

Oțelul și Hermannstadt au remizat în etapa 14 din SuperLiga, scor 1-1. Oaspeții au egalat pe final din penalty.
28.10.2023 | 15:55
Otelul Galati  FC Hermannstadt 11 in etapa 14 din SuperLiga Sibiul scapa doua puncte pe final
Oțelul Galați - FC Hermannstadt LIVE STREAM ora 14:00 în etapa 14 din SuperLiga. Dirinel Munteanu, regele remizelor din SuperLiga cu Oțelul. Foto: Hepta,ro
ADVERTISEMENT
28-10-2023
10:11

FINAL Oțelul - Hermannstadt 1-1

Vezi aici cele mai interesante faze

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min. 90 – FINAL. Partida se termină la egalitate, scor 1-1, însă gălățenii vor fi cu siguranță nemulțumiți că nu au reușit victoria.

Min. 89 – GOL! 1-1! Gălățenii restabilesc egalitatea după lovitura de la 11 metri primită relativ ușor. Alexandru Pop este cel care a înscris.

Min. 85 – Arbitrul Sebastian Colțescu acordă lovitură de la 11 metru după un duel între portarul celor de la Sibiu și Cîrjan.

Min. 80 – Oțelul aleargă după egalare, însă momentan nu reușește să pună în pericol real poarta oaspeților.

Min. 70 GOL! 0-1! Autogol al lui Dragan Lovric, după un contraatac al Sibiului. Neguț a fost cel care a trimis spre poartă, mingea a fost respinsă în față de portar, după care l-a lovit pe ghinionistul Lovric și a intrat în poartă.

Min. 65  După 65 de minute de joc, Oțelul Galați a reușit un singur șut pe poartă, în timp ce oaspeții nu au nici măcar o astfel de ”reușită”. Oțelul menține o posesie de 60% și un avantaj la cornere de 6 vs 2.

Min. 54 – Oțelul domină copios începutul de repriză secundă, însă momentan portarul sibienilor nu a avut prea mari emoții.

Min. 46 – Partida a fost reluată

Min. 45+2 – PAUZĂ

Min. 45 – Căbuz are o intervenție excelentă la lovitura de cap a lui Lovric.

Min. 29 – Golul lui Gabi Iancu este anulat cu ajutorul VAR pentru o poziție de ofsaid la Paraschiv.

Min. 1 – A început meciul.

Oțelul: Dur-Bozoancă – Latouchent, Cisse, Lovric, Miguel Gomes – Cisotti, Ariel Lopez, Teles – Bodișteanu, Fatai, Maciel. Rezerve: Stoian, Cîrjan, Jardan, Adăscăliței, Zivulic, Tănasă, Pop, Ghiocel, Rus. Antrenor: Dorinel Munteanu

Hermannstadt: Căbuz – Medina, Găman, Bejan, Butean – Jipa, Mino, Alhassan, Balaure – Iancu, Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Stoica, Murgia, Biceanu, Neguț, Oroian, Bucuroiu, Fonseca. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul Oțelul Galați – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 28 octombrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Ambele echipe fac un sezon foarte bun și vin după rezultate pozitive în ultima etapă. FC Hermannstadt a luat blana câinilor de la Dinamo acasă, cu un sec 4-0, moldovenii au scos egalul alb acasă la CFR Cluj.

Unde se joacă meciul Oțelul Galați – FC Hermannstadt

Întâlnirea Oțelul Galați – FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 14:00, pe stadionul echipei de la Dunăre, în etapa a 14-a din SuperLiga. Sibienii sunt o echipă cu multe asemănări cu formația pregătită de Dorinel Munteanu, Oțelul având nouă remize până acum iar sibienii au strâns și ei șapte egaluri.

ADVERTISEMENT

Fiind vreme frumoasă este posibil ca la acest meci să vină mai mulți spectatori, chiar dacă vorbim despre două echipe cu un stil de joc pronunțat defensiv și care astfel produc puțin spectacol și emoții celor prezenți. Sunt suficiente argumente să putem crede că vom vedea o nouă remiză în contul celor două echipe.

Cine transmite la TV partida Oțelul Galați – FC Hermannstadt

Partida Oțelul Galați – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă ,28 octombrie, de la ora 14:00, pe stadionul echipei de la Dunăre,  în etapa a 14-a din SuperLiga și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 28 octombrie, vremea va fi superbă pe malul Dunării, la Galați, cu un cer senin toată ziua, ca de vară, soare strălucitor, fără ca vreun strop de ploaie să amenințe în vreun fel. Vor fi în jur de 24-25 de grade la ora amiezii, adică la ora partidei, o vreme absolut departe de momentul în care în scurt timp se va intra în noiembrie. Sebastian Colțescu este arbitrul partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Oțelul Galați – FC Hermannstadt

Oțelul Galați vine după un rezultat excelent la Cluj, unde a ținut în șah pe CFR, dar acum urmează o partidă dificilă acasă cu o altă echipă care joacă pe același tipic. Și Dorinel Munteanu are o mulțime de jucători indisponibili, pe suspendatul Zhelev și accidentanții Panait, Neacșu și Neagu.

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere omologul său de la Sibiu, Marius Măldărășanu, stă mult mai bine, având doar pe Dragoș Iancu out până cel puțin în martie anul viitor după grava accidentare de la Ploiești. Sibienii se mențin în zona play-off și cum acum nu mai există pericol de deducere de puncte pe probleme financiare.

Cote la pariuri la jocul Oțelul Galați – FC Hermannstadt

Este un meci extrem de echilibrat pentru casele de pariuri. Cotele sunt foarte apropiate, diferența în favoarea Oțelului fiind aproape imperceptibilă. Gazdele au cotă de 2,70 la victorie, oaspeții au 2,90. La șansă dublă 1X cota este de 1,50 iar șansă dublă X2 este de 1,55. Gol marcat de Oțelul are cotă 1,45 iar cel al oaspeților se oprește la cota 1,50.

ADVERTISEMENT

Acest meci reprezintă o premieră. În sensul în care este primul meci în care cele două echipe se vor afla față în față. Oțelul și FC Hermannstadt nu s-au mai întâlnit până acum în nici un eșalon. Nici cei doi antrenori, Dorinel Munteanu și Marius Măldărășanu nu s-au mai aflat față în față cu alt prilej.

ADVERTISEMENT