News

S-a dus după fetița ei! Mama care a provocat un accident cumplit s-a stins în ziua înmormântării fiicei

Mama care a produs un accident cumplit în urma căruia fiica ei de doar trei ani a murit, s-a stins din viață chiar în ziua înmormântării micuței, după trei zile petrecute în comă.
14.11.2021 | 21:51
Sa dus dupa fetita ei Mama care a provocat un accident cumplit sa stins in ziua inmormantarii fiicei
ADVERTISEMENT

Ziua de 11 noiembrie a fost una cumplită pentru Oradea, un accident teribil provocând o suferință cumplită. O femeie în vârstă de 30 de ani, aflată în mașină alături de fetița ei de doar trei ani, provoca un accident rutier în urmă căruia fetița se stingea din viață.

Femeia care a provocat accidentul și-a ucis astfel propria fiică

Accidentul produs de Larisa, o femeie în vârstă de 30 de ani, pe data de 11 noiembrie 2021 a provocat consternare în Oradea. Femeia, după ce pierduse controlul volanului pe un drum din afara orașului, a ajuns pe sensul opus și a intrat cu violență într-un camion.

ADVERTISEMENT

Accidentul produs de femeie a făcut mai multe victime, dar cea mai gravă situație a fost a fiicei sale, micuța de cinci ani pierzându-și viața în ciuda eforturilor medicilor de a o mai resuscita.

La locul accidentului, au intervenit patru echipaje de pompieri, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă cu echipajele aferente.

ADVERTISEMENT

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici evaluează victimele și le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, a transmis ISU Crișana, prin maiorul Camelia Roșca.

Femeia a murit chiar în ziua înmormântării fetiței sale

Mai mult, femeia a ajuns, și ea, la spital, în stare foarte gravă, accidentul de mașină provocându-i multiple traumatisme și fracturi, fiind ținută în viață, timp de trei zile, de aparate.

ADVERTISEMENT

„E în stare foarte gravă. Este în comă asistată respirator, are traumatisme multiple aproape pe fiecare segment al corpului, cap torace, abdoment, fracturi la nivelul membrelor”, a declarat dr. Hadrian Borcea pentru Bihon.ro.

În ciuda eforturilor medicale, femeia aflată în comă nu a rezistat mai mult de trei zile, iar ea a murit chiar în momentul în care fetița de trei ani pe care o avea era înmormântată.

ADVERTISEMENT

România, în topul țărilor europene ca număr de accident rutiere grave

Conform unor statistici date publicității de Poliția Română, în primele șapte luni ale anului, în România au murit 932 de oameni și au fost răniți 2004 în accidente rutiere. Mai mult, principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost nerespectarea vitezei pe drumurile publice și traversarea neregulamentară a pietonilor.

Mai mult, în cifrele date publicității de Comisia Europeană, România ocupă nedoritul prim loc în clasamentul UE în ceea ce privește morții și răniții în accidentele rutiere.

De altfel, România este în fruntea clasamentului de mai mulți ani, având o medie de două ori mai mare decât media europeană, statisticile indicând că țara noastră are 85 de victime la un milion de locuitori.

ADVERTISEMENT
Tags: