Life

Mama Biancăi Brad a fost mutată de la Terapie Intensivă: „ Am aprins și astăzi lumânări pentru voi”

12.10.2020 | 18:07
Mama Biancai Brad a fost mutata de la Terapie Intensiva  Am aprins si astazi lumanari pentru voi
ADVERTISEMENT

Bianca Brad trece prin clipe grele, după ce mama sa a ajung de urgență la spital, în urma cu o săptămână, dup ce a ajuns pe mâna medicilor în stare gravă.

Cea care i-a dat viață vedetei a fost mutată de la Terapie Intensivă, unde a fost ținută în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Starea ei de sănătate este mai bună, însă medicii nu consideră că femeia trebuie externată, după cum fostul model a mărturisit pe rețeaua de socializare.

Bianca Brad: „Am învățat că am numai de câștigat dacă accept și îmbrățișez astfel de perioade grele”

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu povestește pe rețeaua de socializare despre întâmplările din viața ei, dar mai ales prin ce încercări a trecut în ultima perioadă. Familia vedetei este greu încercată, după ce mama Biancăi Brad a ajuns de urgență la spital, unde medicii încearcă să o țină stabilă.

ADVERTISEMENT

Deși starea ei de sănătate este mai bun, sunt momente în care cea care i-a dat viață fostului model să treacă de la o stare de bine la o stare de rău din punctd e vedere medical. Bianca Brad a realizat un fel de jurnal pe Facebook, unde a povestit întreaga experiență.

„Bine vă regăsesc, oameni buni! Cu acest frumos buchet de flori galbene (culoarea optimismului și a bucuriei), vreau să vă cer iertare că nu am mai apucat să reacționez la mesajele voastre și, în același timp, să vă mulțumesc, încă o dată, pentru ele!!!

ADVERTISEMENT

Eu sunt una, iar voi sunteți atât de mulți încât, la câte am avut de făcut și la cât de tare m-au epuizat zilele trecute, efectiv nu am mai avut energie să mă ocup…Nu că acum aș avea prea multă…

În plus, nu îmi place să insist pe probleme…și nici nu vreau să pară că mă plâng…nu că nu aș avea motive…
Zâmbetul meu nu se datorează faptului că mă simt grozav, căci nu este așa, ci…vouă , fiind reacția mea naturală la…oameni și omenie ; precum și datorită lui Dumnezeu și Maicii Domnului, care ne dau putere și ne ajută – pe mama, pe frații mei, pe mine…și pe noi toți!

ADVERTISEMENT

Mama, care vă mulțumește și vă trimite și ea gânduri bune, a fost mutată de la terapie intensivă, starea ei oscilează, și vorbim de câteva ori pe zi – ca să o aud, ca să vad cum se simte, dar și pentru a-i mai ține de urât, căci nu au televizor sau radio în salonul care, spune mama, este deprimant și departe (din toate punctele de vedere) de cum ar trebui să fie un salon de spital (mama mea fiind o persoană foarte modestă…).
La câți bani se fac acum cu testele cov19, o cotă parte din profit ar trebui investită în renovarea spitalelor…măcar pe ici pe colo…că este mare nevoie…

Apropo de zâmbet, am remarcat faptul că atunci când trec printr-o perioadă mai grea, mi se spune des “Ce bine arăți! ” sau “Ce luminoasă ești!”…

La început am fost intrigată de asta dar, în timp, am înțeles că acea lumină specială se datorează tocmai suferinței, care ne înalță…Desigur, dacă o treci prin prisma Credinței…

Altfel, când te năpădesc gândurile negre și le lași să te domine, oricât de bine te-ai aranja, energia ta fiind joasă, ești departe de a fi luminos/luminoasă!

Însă am învățat că am numai de câștigat dacă accept și îmbrățișez astfel de perioade grele, cu înțelepciune, răbdare, speranță și Credință!
Așa să ne ajute Dumnezeu, pe toți!” a menționat Bianca Brad pe rețeaua de socializare.

Deși femeia se află la o vârstă înaintată, Bianca Brad susține că mama ei este luptătoare și că va reuși chiar și acum să se facă bine și să învingă boala.

Clipe cumplite pentru Bianca Brad ”Este sfâșietor să-ți auzi mama așa, să o știi suferindă”
Bianca Brad a făcut mărturisiri incredibile și a mers la poarta spitalului unde e internată mama ei

„După două transfuzii de sânge și alte perfuzii, și cu puterea rugăciunilor, mama și-a mai revenit, Slavă Domnului! Mai trebuie să stea în spital, dar important este că a trecut și de hopul ăsta… Știam că este o femeie puternică, însă această încercare mi-a arătat încă o dată că este o luptătoare de admirat!

Am aprins și astăzi lumânări pentru voi…de data asta în formă de cruce…cu recunoștință și cu rugăciunea ca fiecare să-și poată duce cu ușurință și cu multă Credință, Crucea ce i-a fost dată; și ca să fiți sănătoși, la trup, suflet și minte! Aceste zile îmi vor rămâne întipărite în inimă, iar de mesajele voastre îmi voi aduce mereu, cu emoție, aminte!

Aveti grijă de voi și de cei dragi! Cu Dumnezeu înainte”, a mai scris Bianca Brad pe Facebook.

ADVERTISEMENT