News

Mama fetei ucise în Craiova, dată dispărută de soț. Cum a fost găsită de polițiști

Mama Melisei, fata înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a fost dată dispărută după ce i-a trimis un mesaj cu tentă sinucigașă soțului
02.07.2023 | 20:04
Mama fetei ucise in Craiova data disparuta de sot Cum a fost gasita de politisti
Suferință groaznică pentru mama fetei ucise la Craiova. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce sâmbătă a avut loc înmormântarea Melisei, tânăra de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova în urmă cu câteva zile, mama acesteia a trecut printr-o criză, familia crezând că are de gând să se sinucidă.

Mama fetei ucise în Craiova, dată dispărută

Duminică, la doar o zi după înmormântarea Melisei, tânăra de doar 14 ani ucisă cu cruzime în Grădina Botanică din Craiova, tatăl fetei a alertat din nou autoritățile. Acesta a sunat la 112 și a anunțat că nu reușește să ia legătura cu soția sa după ce i-a trimis mai multe mesaje ce păreau a avea o tentă sinucigașă.

ADVERTISEMENT

”Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Melis”, a fost unul dintre mesajele trimise de Ana Maria Lungu, mama fetei. Astfel, duminică, mai multe echipaje de poliție au încercat să o găsească pe mama fetei ucise, în speranța că vor reuși să facă acest lucru înainte de a acționa într-un mod necugetat.

După mai multe ore, polițiștii au găsit-o pe mama tinerei fete ucise în Grădina Botanică din oraș, exact la locul unde fiica ei a fost ucisă. La fața locului a sosit o ambulanță, însă autoritățile au precizat că femeia a fost cooperantă și că nu a dorit să urce în ambulanță.

ADVERTISEMENT

Durerea familiei, la doar o zi după înmormântarea fiicei

Acest moment de disperare din familia Melisei a avut loc la doar o zi după ce părinții și-au înmormântat fata de doar 14 ani. „Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.

Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a fost mesajul transmis de părinții fetei pentru cei care au dorit să o conducă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor oferite de Poliția din Craiova, Melisa a fost cea care a sunat prima la 112 anunțând că prietenul ei a fost înjunghiat. Operatorul ar fi încercat să o țină pe fată pe linia telefonică, însă la scurt timp aceasta nu a mai putut comunica. Trupul ei și al prietenul ei aveau să fie descoperite de către un trecător la scurt timp.

Emi, prietenul Melisei în vârstă de 19 ani, se află încă în spital după ce a fost înjunghiat de atacator. Medicii au făcut eforturi disperate pentru a-l menține în viață, iar zilele trecute acesta s-a trezit din comă. Presa locală scrie că acesta cere să o vadă pe prietena sa, însă medicii nu i-au spus încă că aceasta și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Atacatorul este un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, Alexandru-Mario, cu care fata ar fi avut o relație în trecut. Elev la un liceu militar și fiul unui polițist, acesta este considerat principalul suspect în acest caz. Acesta și-ar fi recunoscut faptele în timpul interogatoriului desfășurat de polițiști, și ar fi spus că regretă uciderea fetei de 14 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: