Life

Mama Geta, postare cutremurătoare pe internet: ”Dacă tu nu-ți iubești mama…”

Mama Geta a publicat un mesaj de-a dreptul cutremurător pe internet. Postarea femeii este una cu adevărat emoționantă, în special pentru mame.
13.08.2023 | 13:57
Mama Geta postare cutremuratoare pe internet Daca tu nuti iubesti mama
Mama Geta, mesaj dureros pe internet. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama Geta poate fi un exemplu pentru multe alte femei. Aceasta a reușit singură să își crească cei patru copii. De asemenea, fiecare dintre ei a mers pe drumul său și a bifat numeroase reușite până acum.

Mesajul tulburător distribuit de mama Geta

După ce soțul ei a plecat de acasă, mama Geta s-a ocupat singură de cei patru copii ai săi. Acum, fiecare dintre s-a așezat la casa lui. Iar deși se poate declara o mamă împlinită, iată că ultima postare a acesteia a fost una cât se poate de dureroasă.

ADVERTISEMENT

Ce spune mama Geta? Femeia a postat o mărturisire venită din partea părintelui Calistrat Chiafan. Rândurile fac referire la iubirea de mamă, dar și la relația dintre părinți și copiii lor.

Din ce înțelegem, mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp trage un semnal de alarmă. Aceasta îi îndeamnă pe toți copiii să aibă grijă de mamele lor, indiferent de vârsta pe care o au.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în postare se mai menționează și faptul că mama este ființa care crește copilul și care merită de altfel iubirea necondiționată a acestuia. Iar unele cuvinte sunt și mai profunde de atât.

Rândurile scrise de părintele Calistrat Chiafan

În rândurile distribuite se vorbește și despre sacrificiile pe care o mamă le face pentru copiii săi. Aceasta se gândește doar la ei. Totodată, orice nevoi ar avea, preferă să le lase deoparte de dragul celor cărora le-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Părintele Calistrat Chiafan adaugă în postarea sa că grija pentru mamă este totodată și o conștiință creștină. Iar fiecare copil trebuie să aibă acest lucru în suflet, indiferent de situație. Și se pare că mama Geta este și ea de acord cu acest lucru.

„Dacă tu nu-ți iubești mama care te-a alăptat și te-a crescut, atunci ce poți iubi mai mult. Spui așa: «Îl iubesc pe Dumnezeu care nu se vede, dar nu iubesc pe aproapele, care nu se vede.» Nu ești mincinos? Păi femeia aia stă singură sau flămândă sau bolnavă și tu spui că nu ai timp. «Cum să pierd serviciul, eu am familie, trebuie să-mi întrețin familia.»

ADVERTISEMENT

Ia-o la tine și îngrijește-o cum ai fost tu prunc și ai stat doi ani în scutece te-a șters și te-a spălat, așa trebuie să faci și tu, n-ai ce face. Te obligă conștiința creștină.”, a fost mărturisirea părintelui Calistrat Chiafan, pe care mama Geta a postat-o în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: