Life

Motivul pentru care tatăl lui Culiță Sterp a plecat de acasă. Ce i-a spus bărbatul fiului său înainte de a-și lăsa familia

Tatăl lui Culiță Sterp a plecat de acasă cu ani în urmă în urmă. Se pare însă că a existat un moment care l-a făcut pe bărbat să își părăsească familia.
08.05.2023 | 11:38
Motivul pentru care tatal lui Culita Sterp a plecat de acasa Ce ia spus barbatul fiului sau inainte de asi lasa familia
Motivul pentru care tatăl lui Culiță Sterp a plecat de acasă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Culiță Sterp avea să își lase în urmă întreaga familie. Iar evenimentul a fost evident unul marcant atât pentru mama Geta, cât și pentru restul copiilor. Ileana Sterp spre exemplu își amintește și acum acel moment.

Momentul în care tatăl lui Culiță Sterp a plecat de acasă

Au trecut ani buni de când tatăl lui Culiță Sterp și-a părăsit familia. Chiar și așa, nimeni nu a uitat acea zi. Invitată la emisiunea „În Oglindă”, Ileana Sterp a făcut câteva dezvăluiri cât se poate de dureroase despre acel moment.

ADVERTISEMENT

Sora manelistului spune că și-a văzut tatăl destul de nervos în acea zi. Se pare că bărbatul a avut o discuție cu fratele ei, Culiță Sterp înainte de acest moment. Nimeni din familie nu era de acord cu violența, ori cu vocabularul neprietenos.

Discuția din acea zi avea însă să fie una cât se poate de urâtă. Drept rezultat, bărbatul a venit acasă nervos și-a luat actele, câteva bagaje, iar mai apoi era pregătit să lase totul în urmă. Deși mama Geta a încercat să îl înduplece, nimic nu a dat roade.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu s-a mai uitat deloc în urmă, a urcat în mașină și a plecat. Chiar și așa, întreaga familie a sperat până în ultimul moment că acesta se va întoarce. Asta în condițiile în care bărbatul a mai plecat și în trecut, iar mereu a revenit la familia lui.

Ileana Sterp își amintește și acum acea zi

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul, și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama.

ADVERTISEMENT

Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el.

I-a zis: ‘Te rog, stai, ce faci, unde pleci? Ce s-a întâmplat?’. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a povestit Ileana Sterp, în podcastul lui Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță Sterp spune că și-a mai văzut tatăl doar de câteva ori din acel moment. De asemenea, el a fost prezent la cele mai importante evenimente din viața copiilor lui. Cu toate astea, lucrurile nu au fost niciodată la fel.

Ileana Sterp recunoaște că deși tatăl ei a venit la nunta fratelui său, la nunta ei acesta nu a venit. Chiar și așa, aceștia s-au mai întâlnit întâmplător, iar de fiecare dată, emoțiile au inundat-o pe Ileana Sterp, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT
Tags: