Life

Marele regret al mamei Geta Sterp! Dezvăluiri neștiute din familie: “Nu înțeleg”

Care este cel mai mare regret pe care îl are mama Geta Sterp și cum face față invidiei și răutății pe care o vede în jur.
19.07.2023 | 18:02
Marele regret al mamei Geta Sterp Dezvaluiri nestiute din familie Nu inteleg
Mama Geta Sterp, cel mai mare regret. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mama Geta Sterp este o femeie împlinită, care se bucură de copiii și nepoții săi. Însă are un regret, pe care l-a purtat cu ea ani la rând și despre care nu a mai vorbit. În exclusivitate pentru FANATIK, mama Geta ne-a vorbit despre succes, invidie, dar și despre cadourile primite de la copiii săi.

Mama Geta Sterp recunoaște: “Aș fi vrut să fim cu toții o familie”

Geta Sterp nu are multe regrete în viață, însă a purtat în suflet o durere ascunsă. Femeia recunoaște că a suferit enorm după separarea de tatăl copiilor. Mama Geta spune că bărbatul ei a fost și va rămâne dragostea vieții sale.

ADVERTISEMENT

“Eu nu am niciun regret în viață. În schimb, am suferit mult după tatăl copiilor, enorm. L-am cunoscut de la 17 ani și a fost marea mea dragoste. El a rămas în sufletul meu și în inima mea. Dar eu sunt genul de om care dacă a simțit că cineva nu mă iubește 100%, mă închid cumva în mine.

Eu nu sunt genul de om care să insiste, pentru că dragoste cu forța nici nu se poate. Fiecare e liber să aleagă, noi oricum răspundem de faptele noastre în fața judecătorului suprem.

ADVERTISEMENT

Acesta este regretul meu, că nu a stat omul acesta aici, să fim toți o familie, să fim fericiți împreună. Dar e bine că suntem sănătoși cu toții și mă bucur de copiii și de nepoți”, a declarat mama Geta pentru FANATIK.

Mama Geta, despre succes și fani: “Vin la mine oameni din toată țara”

Familia Sterp se bucură de un real succes în mediul online. Sute de mii de fani urmăresc cu sufletul la gură activitatea celei mai iubite familii din România. Cu toate acestea, mama Geta nu înțelege de ce o iubesc oamenii atât de mult.

ADVERTISEMENT

“Mie nu mi se pare că am așa succes, nu înțeleg de ce mă iubesc oamenii atât de mult. Eu sunt o femeie la locul ei, care și-a văzut de treabă toată viața. Le-aș îndemna și pe cele tinere să facă la fel, să-și vadă de treabă toată viața lor.

Niciodată să nu te uiți peste gardul vecinului, pentru că nu te ajută cu nimic în viață. Dar mie nu mi se pare că sunt cu nimic mai presus. Vin la mine oameni din toată țara, iar 10 oameni pe zi mă strâng în brațe, îmi spun că mă iubesc.

ADVERTISEMENT

Mie nu îmi vine să cred. Mă uit în sus și zic: ‘Doamne, ce se întâmplă, că eu sunt o femeie ca toate femeile’. Mie nu mi se pare că am nimic ieșit din comun față de alte persoane. Dar apoi îmi spune și Getuța: ‘Cum, mama, nu ți se pare că ești specială? Tu, care toată viața ai muncit și ți-ai văzut de treabă’”, a mai spus mama Geta Sterp.

Geta Sterp: “Nu îmi place bârfa”

Mama Geta spune că probabil unul dintre motivele pentru care este atât de îndrăgită se datorează sincerității sale. Geta Sterp a declarat că nu îi place să bârfească și că a avut de pierdut din cauza sincerității sale.

“Mie nu îmi place nici să bârfesc. În sat, niciodată nu am ieșit pe bancă la poartă să vorbesc de cineva. Nu îmi place bârfa. Cred că pe mine lumea m-a îndrăgit și pentru că sunt mai trăsnită și directă. Sunt foarte sinceră, așa îmi e felul.

Eu nu mă pot preface cu nimic. De multe ori am avut de pierdut din cauza sincerității. Și cred că lumea mă apreciază și pentru că am cei mai frumoși copii din țară. Mă emoționez când vine lumea la mine. Uneori chiar îmi dau lacrimile. Chiar și când a avut Culiță necazul, lumea îmi spunea că au plâns și au suferit alături de familia mea.

Atât de multă lume vine și ne spune că ne iubește. Eu le spun: ‘Măi oameni buni, eu nu sunt Arsenie Boca, nu vă înțeleg’. Dar eu chiar cred că Arsenie Boca a trimis atâția clienți aici la mine. Oamenii vin și spun că îi iubesc pe Carla, pe Milan, sunt la curent cu tot ce postează copiii în acea zi”, a adăugat mama Geta.

Mama Geta, acoperită de cadouri de la copii: “Mi-a adus Getuța parfum de 600 de lei”

Geta Sterp recunoaște că nu a avut la viața ei parfumuri scumpe sau creme pentru îngrijirea pielii. Dar acum are noroc cu copiii, care îi cumpără tot ce îi poftește inima. De la parfumuri primite de la Getuța Sterp, până la brățări din aur de la Culiță. Toți copiii familiei Sterp îi fac toate poftele mamei Geta.

“Eu în viața mea nu mi-am cumpărat niciun parfum din banii mei, din munca mea. În schimb, mi-a adus Getuța parfumuri, de 500 și de 600 de lei. Copiii mei mi-au adus de toate, cu toții. Culiță mi-a pus brățări de aur pe mâini, nu știe ce să-mi mai dea.

Eu, dimineața, mereu, mă dau cu parfumuri scumpe, după ce fac duș, pentru că lumea mă ia în brațe. Vreau să miros frumos, a parfum. Eu nu aș da atâția bani pe un parfum. Nu din zgârcenie, dar eu nu am avut în viața mea parfumuri sau creme, nu m-a interesat. În schimb, dacă le-am primit de la copii, îmi place”, a spus mama Geta pentru FANATIK.

Familia Sterp, victima invidiei: “E multă răutate”

Mama Geta nu s-a sfiit să spună că ea nu are prietene cu care să mai schimbe câte o vorbă. În același timp, este conștientă că lumea este rea și invidioasă. Atât pe ea, cât și pe copiii ei și pe succesul pe care îl au. Mama Geta spune că aproape de sufletul ei e doar Dumnezeu și copiii săi.

“Eu nu am nicio prietenă. Nu am nici vecine cu care vorbesc. Eu nu stau nici măcar la o înghețată, în sat. Lumea este într-adevăr invidioasă. Dar eu nu le văd fața lor, ochii lor, ca să îmi dau seama, să citesc invidia sau bucuria.

Dar îmi dau seama că multă lume e invidioasă pe copii. E multă răutate în lume. Dar eu cum nu am nicio prietenă, nu știu. Poate dacă aș avea, mi-ar mai spune câte ceva. Eu îl am pe Dumnezeu și copiii, atât”, a mai declarat Geta Sterp.

ADVERTISEMENT