Life

Mama lui Arnold Schwarzenegger a murit pe mormântul tatălui actorului. Drama ascunsă a vedetei de film

Drama ascunsă a lui Arnold Schwarzenegger, care și-a pierdut mama după ce aceasta a murit pe mormântul tatălui actorului. Dezvăluiri emoționante.
11.07.2023 | 07:28
Mama lui Arnold Schwarzenegger a murit pe mormantul tatalui actorului Drama ascunsa a vedetei de film
Arnold Schwarzenegger, dezvăluiri despre moartea mamei sale. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Arnold Schwarzenegger a trecut prin momente grele după ce și-a pierdut mama, care a murit pe mormântul tatălui actorului. Starul de la Hollywood a suferit atunci o pierdere imensă.

Mama lui Arnold Schwarzenegger a murit pe mormântul tatălui actorului. Starul de film, dezvăluiri emoționante

Anul acesta, pe lângă serialul de succes “Fubar”, în care Arnold Schwarzenegger este protagonist, a apărut și un documentar format din trei episoade, unde actorul a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale.

ADVERTISEMENT

Pierderea celei care i-a dat viață a fost un moment foarte greu pentru celebrul actor și culturist. Starul și-a amintit de ziua în care a primit un telefon despre decesul mamei sale.

Aurelia Schwarzenegger a vizitat, pe 2 august 1998, mormântul soțului ei, Gustav, aflat în Weiz, Austria, acolo unde s-a prăbușit. Cu patru zile înainte, femeia împlinise 76 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu un an înainte să-și piardă mama, Arnold Schwarzenegger a ajuns pe mâinile medicilor, acolo unde a fost operat pentru că avea o problemă la valva inimii. Mama lui avea aceeași afecțiune, însă nu a vrut să urmeze exemplul fiului său.

“Mama mea a murit din cauza aceleiași probleme de valvă pe care am avut-o și eu. (…) A refuzat operația. (…) Întotdeauna a spus: ‘Dacă Dumnezeu mă vrea, mă poate avea’”, a declarat actorul.

ADVERTISEMENT

Mama actorului a trecut prin multe greutăți în timp ce își creștea copiii. După ce a ajuns să aibă succes, Arnold Schwarzenegger a făcut tot posibilul pentru ca aceasta să fie bine și a încercat să o răsplătească pentru eforturile pe care le-a depus pentru a-i crește.

În 2012, actorul a scris, în cartea sa, că mama lui a refuzat să locuiască în California. După pierderea mamei, starul s-a simțit pierdut și chiar s-a întrebat care este scopul său în viață. “Am simțit imediat sentimentul de ‘Ei bine, și acum ce urmează?’”, a adăugat starul de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Actorul și-a iubit mama foarte mult, însă nu a avut vreo relație cu tatăl și cu fratele său. Mai mult, nici nu a fost prezent la înmormântările lor. În schimb, după moartea mamei, succesul nu l-a mai ajutat cu nimic.

“Era atât de profund în mine încât nu m-am gândit niciodată la asta… Poate că încă încerc să caut aprobarea mamei mele”, a mai dezvăluit actorul, notează Essentially Sports.

ADVERTISEMENT