Life

Serialul care face acum furori pe Netflix. Arnold Schwarzenegger are un rol de senzație

Serialul cu Arnold Schwarzenegger care face acum furori pe Netflix. A ajuns rapid în topul celor mai vizionate producții.
01.06.2023 | 09:16
Serialul care face acum furori pe Netflix Arnold Schwarzenegger are un rol de senzatie
Serialul Fubar face acum furori pe Netflix, cu Arnold Schwarzenegger. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Arnold Schwarzenegger are un rol senzațional în serialul “Fubar”, care face furori pe Netflix în acest moment. Apărută pe 25 mai, producția a ajuns foarte rapid în topul preferințelor abonaților platformei de streaming.

Serialul Fubar face acum furori pe Netflix, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal

“Fubar” a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate producții Netflix în perioada 22 – 28 mai. Serialul cu Arnold Schwarzenegger a detronat “Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, care a fost, timp de trei săptămâni, cel mai urmărit.

ADVERTISEMENT

Este primul serial TV în care joacă Arnold Schwarzenegger și e o comedie de acțiune. Producția a acumulat deja 88,94 milioane de ore vizionate în primele patru zile de la apariție. Astfel, a devenit cel mai vizionat titlu într-un interval atât de scurt.

În afară de Schwarzenegger, din distribuția serialului mai fac parte și actorii Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster și Travis Van Winkle.

ADVERTISEMENT

“Queen Charlotte” a ajuns acum pe locul trei în clasament, cu 42,9 milioane de ore de vizionare. Chiar dacă a scăzut vizibil față de cele 82,39 milioane de ore vizionate de săptămâna precedentă, performanța serialului este încă una destul de bună.

De când a debutat și până acum, serialul a avut peste 66 de milioane de vizualizări generale. De asemenea, s-a aflat în top 10 în 91 de țări.

ADVERTISEMENT

Cele mai vizionate seriale de pe Netflix în ultima perioadă

Numărul total de vizionări este calculat de Netflix prin împărțirea numărului total de ore vizionate (432,2 milioane) la orele de rulare (6,49 ore). În top a rămas și cel de-al doilea sezon din “Bridgerton”, pe locul 10, având 12,54 milioane de ore vizionate.

“Queen Charlotte” s-a clasat după un alt serial spin-off apărut pe Netflix. Este vorba despre “XO, Kitty”, producție bazată pe personajele din seria “To All The Boys”. Serialul a acumulat 63,78 milioane de ore vizionate. Totalul seriei este de 135,86 milioane de ore vizionate în primele 11 zile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, locul patru în clasament a fost ocupat de sezonul 6 din “Selling Sunset”. Acesta a strâns 33,35 milioane de ore vizionate în prima săptămână de când a apărut. După debutul din 19 mai, producția reality show a obținut 22,78 de milioane de ore vizionate săptămâna trecută.

“SWAT” și “All American”, sezonul 5, s-au clasat pe locurile cinci și șase, având 20,23 milioane, respectiv 18,05 milioane de ore vizionate, informează news.ro.

Sezonul 2 din “Firefly Lane”, precum și “The Night Agent”, au revenit în top. Cel de-al doilea a ajuns pe locul 9, cu 12,65 de milioane de ore vizionate.

Totodată, “Firefly Lane”, cu Sarah Chalke și Katherine Heigl în rolurile principale, a fost vizionat pentru încă 16,11 milioane de ore. Serialul dramă a ocupat locul 7 în topul Netflix.

ADVERTISEMENT