Life

Mama lui Cabral își caută dreptatea în instanță. A dat în judecată Casa de Pensii București

Mama lui Cabral a decis să conteste decizia de pensionare, așa că a dat în judecată Casa de Pensii București. Aceasta a lucrat de-a lungul timpului la mai multe bănci.
13.01.2022 | 15:40
Mama lui Cabral isi cauta dreptatea in instanta A dat in judecata Casa de Pensii Bucuresti
Mama lui Cabral își caută dreptatea în instanță
ADVERTISEMENT

Mama lui Cabral, Argentina Boldea, a luat o decizie radicală. A dat în judecată Casa de Pensii București, contestând decizia de pensionare.

Cel mai probabil, femeia în vârstă de 70 de ani cere recalcularea veniturilor obținute de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Primul termen în acest proces are loc săptămâna următoare.

Mama lui Cabral își caută dreptatea în instanță. A dat în judecată Casa de Pensii București

Argentina Boldea a ajuns la tribunal. Decizia de pensionare a nemulțumit-o pe mama lui Cabral, așa că, a decis să dea în judecată Casa de Pensii București, potrivit Wowbiz.

Femeia de 70 de ani este probabil nemulțumită de suma pe care ar trebui să o primească după ani întregi de muncă. Aceasta a avut de-a lungul timpului funcții de conducere la mai multe bănci.

ADVERTISEMENT

În anii ’90, Argentina Boldea era directoare la Bancorex. La vremea respectivă, banca a intrat în faliment și a fost un scandal uriaș. Nouă ani mai târziu, BCR a absorbit Bancorex, dar cei care aveau posturi de conducere au fost concediați. În acel moment, mama vedetei era reprezentantul salariaților Bancorex.

După o perioadă, buzoianca s-a angajat la o altă bancă unde a avut tot o funcție de conducere, până în momentul în care a decis să se pensioneze.

ADVERTISEMENT

Mama lui Cabral, campioană la kickboxing

Sunt puțin cei care știu că mama lui Cabral a practicat sportul de performanță. Aceasta a fost vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact.

Cabral a povestit în urmă cu câțiva ani, cum a încercat un șofer nervos să o bată pe mama sa în plină stradă, dar în final el a avut de suferit.

ADVERTISEMENT

“Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani a încercat să o bată. La 60 și ceva de ani, a intrat pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu.

Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”, a povestit amuzat Cabral în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT