News

Mama lui Melis, adolescenta de 14 ani ucisă cu sânge rece în Craiova, mesaj emoționat pentru fetița ei: “Un semn de ne-ai mai da, să te mai auzim, să te mai vedem si noi…”

Mama Melisei a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, exprimându-și durerea și dorul imens pentru fiica sa.
21.07.2023 | 09:16
Mama lui Melis adolescenta de 14 ani ucisa cu sange rece in Craiova mesaj emotionat pentru fetita ei Un semn de neai mai da sa te mai auzim sa te mai vedem si noi
Tragedia din Grădina Botanică: Durerea unei mame care și-a pierdut fiica de doar 14 ani. Foto: Colaj Fanatik/Facebook.
ADVERTISEMENT

Tragedia care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova, unde Melis, o tânără de numai 14 ani, a fost ucisă, a cutremurat societatea românească. Mama Melisei a postat un mesaj frapant  pe o rețea de socializare, exprimându-și durerea și dorul de fiica sa. Internauții au încercat s-o susțină. Durerea acestei femei nu poate fi consolată. Ana-Maria a rămas fără una dintre cele mai importante ființe din viață. Fiica ei, Melis, a plecat la ceruri.

Mama Melisei își strigă durerea

„Copilul meu drag…Vocea si zambetul tau de inger incanta tot cerul, acolo unde esti u acum! Un semn de ne-ai mai da, sa te mai auzim, sa te mai vedem si noi…. te iubim nespus de mult!”, a scris femeia îndurerată pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au lăsat zeci de mesaje și au încercat s-o susțină. “Melis cu siguranță a fost un copil norocos și fericit că a crescut în sânul familiei voastre. Ea a crescut înconjurată de oameni ce o iubeau și a fost un copil independent, și nu toți copiii pot fi așa cum a fost ea…

Semnele poate că există, Ana-Maria Lungu, este greu și crunt să nu o aveți cu voi să vă bucurați împreună de realizările frumoase pe care cu siguranță avea capacitatea să le obțină. Multă putere să ai, Ana, pentru Andrea! Pentru noi, Melis este fetița de la mare, cuminte și zâmbitoare!”;

ADVERTISEMENT

Cât frumos și iubire lasă copilul acesta în doar 14 ani în urma sa, nu lasă alții in zeci de ani!”; “Multă, multa putere va doresc încât sa puteți duce durerea”; “Nu vă cunosc și nu am cunoscut-o pe fata, dar de când s-a întâmplat tragedia-a marcat foarte mult, ca și când mi-ar fi fost cineva drag, cu atât mai mult îmi pot imagina câtă suferință indurați. Fără cuvinte, Dumnezeu sa va întărească!”, au fost doar câteva mesaje postate pe pagina mamei.
 

Melisa era un copil cuminte

Colegii de clasă ai Melisei au decis să aducă clarificări și să demonteze zvonurile potrivit cărora criminalul ar fi fost iubitul fetei. Aceștia au afirmat că Melis nu a avut niciodată un iubit și că relația de prietenie cu Emi era una recentă.

ADVERTISEMENT

Colegii și prietenii Melisei au solicitat publicului să înceteze speculațiile și să nu se răspândească informații neadevărate despre aceasta. Ei au subliniat că tânăra era o persoană cuminte, nu căuta să atragă atenția băieților și nu avea nicio legătură cu anumite cercuri dubioase sau oculte, așa cum s-a vehiculat în mediul online.

Referitor la locul tragicului eveniment, Grădina Botanică, colegii au menționat că aceasta era o zonă frecventată de majoritatea lor, fiind aproape de locuințele lor. Faptul că Melis se afla acolo nu a fost considerat neobișnuit.

ADVERTISEMENT

În contextul emoțional, apropiații Melisei au dezvăluit că tânăra își avea o dorință puternică de a călători în America și participase la un curs de educație financiară pentru a economisi bani în vederea îndeplinirii acestui vis. Din păcate, acest vis a fost spulberat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: