Life

Mama lui Stephan Pelger, reacție șocantă la slujba de înmormântare a fiului său: “Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. M-am rugat să-l ia…”

Reacția șocantă a mamei lui Stephan Pelger la înmormântarea acestuia, de joi, 15 iunie. Ce a mărturisit femeia în fața tuturor?
15.06.2023 | 16:57
Mama lui Stephan Pelger reactie socanta la slujba de inmormantare a fiului sau Dumnezeu mia ascultat rugaciunea Mam rugat sal ia
Ce a dezvăluit mama lui Stephan Pelger. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stephan Pelger a fost condus pe ultimul drum joi, 15 iunie. Designerul care și-a luat viața în urmă cu o săptămână, la doar 44 de ani, a avut parte de o ceremonie emoționantă, de înmormântare. Alături i-au fost o parte din cei cunoscuți, dar și familia adoptivă. Nu a lipsit nici mama lui, care a uimit prin reacția sa.

Stephan Pelger, înmormântat. Ce reacție șocantă a avut mama lui

Îndrăgitului designer i s-a făcut o slujbă în fața Capelei Cimitirului Evanghelic-Luteran din Capitală, în două limbi, română și germană. Peste 200 de oameni au asistat la eveniment, pentru un ultim omagiu. Și-au făcut apariția și nume notorii din lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu sau mezzosoprana Andreea Ilie s-au numărat printre celebrități, dar și colegii de liceu ai săi au venit și și-au amintit de momente amuzante cu designerul. De exemplu, de cum a încercat să copieze odată la ora de Istorie și a fost prins de profesoară.

Printre toate acestea, a avut un cuvânt important de spus și mama adoptivă a designerului, care se afla într-un spital din Germania când a primit cumplita veste a pierderii unicului fiu. Medicii au trebuit să o sedeze în așa fel încât reacțiile durerii să nu o afecteze și mai mult.

ADVERTISEMENT

La înmormântare, foarte îndurerată, femeia a mărturisit în fața tuturor că și-a dorit ca fiul ei să aibă parte de o lume mai bună față de cea de pe Pământ, unde nu se simțea fericit, astfel că s-a rugat la Dumnezeu să-l ia la El, încât să-i curme suferința.

”Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a declarat mama adoptivă a regretatului designer, potrivit playtech.ro

ADVERTISEMENT

La final, preotul a solicitat celor prezenți să treacă prin fața urnei în care a fost depusă cenușa rămasă din arderea trupului neînsuflețit a faimosului creator de modă și să-și ia rămas-bun de la el pentru totdeauna. Totodată, în încheierea slujbei s-au oferit pachete cu alimente și apă în numele decedatului.

”Dumnezeule, te rugăm să-i înțelegi greutatea poate prea mare cu care s-a luptat în ultimele luni și să-i ierți tot ceea ce noi nu suntem capabili să înțelegem. Iar noi, ceilalți, care ne despărțim azi de el, să-i purtăm cu recunoștință amintirea și bucuria de a trăi”, a declarat episcopul Bisericii Luterane.

ADVERTISEMENT

De ce s-a spânzurat Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost incinerat la dorința mamei adoptive. Reamintim că el a fost găsit spânzurat joia trecută, în atelierul său din Capitală. Vecinii au fost cei care i-au sesizat absența și au alertat autoritățile. Motivul care l-ar fi determinat pe creatorul de modă să-și pună capăt zilelor a fost depresia.

ADVERTISEMENT