Life

Mama Oanei Roman iese din spital, însă necazurile n-au dispărut: „Greul de abia acum începe”

Mama Oanei Roman urmează să fie externată din spital. Fata fostului premier al țării a dat ultimele detalii despre starea ei.
10.09.2022 | 11:43
Mama Oanei Roman iese din spital insa necazurile nau disparut Greul de abia acum incepe
Mama Oanei Roman va fi externată din spital. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Familia Oanei Roman răsuflă ceva mai ușurată în urma anunțului pe care fata fostului premier al țării l-a făcut în mediul online legat de starea de sănătate a mamei sale.

Mama Oanei Roman va fi externată din spital, dar greul n-a dispărut

Mioara Roman urmează să fie externată din spital, însă problemele n-au dispărut de tot. Recuperarea nu va fi una tocmai ușoară, a anunțat vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a ex-premierului României, Petre Roman, suferise de curând o intervenție chirurgicală destul de complicată. Din informațiile pe care le-a oferit fata ei până acum, se pare că starea de sănătate s-a mai stabilizat, dar acum toată familia trebuie să fie atentă la modul în care aceasta se va pune pe picioare.

Mioara Roman se confruntă cu probleme neuronale de ceva vreme, iar fetele sale, Oana și Catinca, au fost mereu alături de ea, făcând tot posibilul ca aceasta să ducă o viață cât se poate de normală.

ADVERTISEMENT

„Recuperarea va fi complicată”

Oana este cea care îi ține, de obicei, la curent pe toți cei preocupați de starea profesoarei universitare, folosindu-se de platformele de socializare pentru a da ultimele vești, așa cum a făcut-o și de data aceasta.

„Doctorii mi-au explicat că greul de abia acum începe pentru că recuperarea va fi complicată. Trebuie să ne gândim serios la cum vom gestiona această perioadă. Recunosc că sunt foarte îngrijorată. Voi căuta toate soluțiile și am credință”, este anunțul făcut de Oana Roman.

ADVERTISEMENT

„Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întors Catinca la București, de azi a preluat ea “ștafeta”, ca să spun așa.

Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită”, a mai dezvăluit Oana.

ADVERTISEMENT