News

Mama sinucigașă din Timișoara a fost internată la psihiatrie în aprilie. Ce au descoperit medicii în cazul său

Noi detalii despre mama sinucigașă din Timișoara. Femeia a fost internată la psihiatrie la finalul lunii aprilie, cu câteva zile înainte de a se arunca de pe bloc, împreună cu proprii copii.
13.05.2022 | 19:53
Mama sinucigasa din Timisoara a fost internata la psihiatrie in aprilie Ce au descoperit medicii in cazul sau
Iulia Bogdan, mama sinucigașă din Timișoara, a stat internată la psihiatrie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Iulia Bogdan, tânăra mamă din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, la începutul lunii mai, împreună cu cei doi copii, a stat internată la psihiatrie. S-a întâmplat spre finalul lunii aprilie, cu câteva zile înainte de a decurge la gestul care a șocat o țară întreagă.

Tânăra mamă sinucigașă din Timișoara a stat două zile internată la psihiatrie

Potrivit Antena 3, femeia în vârstă de 32 de ani s-a prezentat pentru internare la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, în ziua de 26 aprilie. Aici a rămas două zile, fiind externată chiar în data în care urma să se recăsătorească cu fostul soț, 28 aprilie.

ADVERTISEMENT

Pentru prima oară Iulia ar fi avut de a face cu medicii psihiatri. De altfel, aceștia i-au stabilit și un diagnostic.

Ce diagnostic i-au pus medicii psihiatri Iuliei Bogdan

Doctoriii i-au depistat tinerei mame o depresie ușoară, cu simptome maniacale și delirante, în același timp. De altfel, au apărut și imagini cu Iulia Bogdan, în ultimele sale clipe din viață.

ADVERTISEMENT

În camerele de luat de vederi ale autorităților femeia apare alături de copiii ei, ieșind din mașina parcată în fața blocului sinuciderii. A vorbit cu cineva la telefon și și-a dus pentru câteva minute copiii în parc.

Imagini cu ultimele clipe din viața Iuliei și a copiilor ei. Femeia a vorbit la telefon. Nu se știe cu cine

După ce a ieșit din parc, Iulia apare îndreptându-se cu fetița și băiețelul ei către bloc. La jumătate de oră, în imagini se vede o ambulanță îndreptându-se către zona tragediei.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii se întreabă cu cineva a vorbit Iulia la telefon, mai ales că nici până acum nu au reușit să-i deschidă dispozitivul. Au fost audiate, între timp, mai multe persoane apropiate ei, printre care fostul soț.

Se mai știe despre Iulia că a avut și un iubit, cât timp a stat despărțită de fostul soț. Bărbatul este o persoană influentă în Timișoara și pe care soacra femeii îl bănuiește vinovat de sinucidere.

ADVERTISEMENT