News

Mama tânărului mort în accidentul din Galați este devastată de durere: “Trebuia costum de mire, nu de înmormântare”

Moarte învăluită în mister. Ce spune familia lui Adrian, youtuberul decedat, miercuri, în accidentul grav din județul Galați
02.11.2023 | 22:33
Mama tanarului mort in accidentul din Galati este devastata de durere Trebuia costum de mire nu de inmormantare
Mama tânărului mort în accidentul din Galați este devastată de durere. Colaj Fanatik/ Foto Captură Observator
ADVERTISEMENT

Mama tânărului mort în accidentul din Galați este devastată de durere. Adrian, un cunoscut youtuber, în vârstă de doar 24 de ani, a pierit într-un eveniment rutier greu de înțeles. Tragedia a avut loc în noaptea de miercuri.

Mama tânărului mort în accidentul din Galați: “Trebuia costum de mire, nu de înmormântare”

Ies la iveală noi detalii despre accidentul petrecut noaptea trecută, între localitățile Pechea și Costachi Negri. Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit de un TIR care se deplasa regulamentar.

ADVERTISEMENT

Familia și apropiații lui Adrian trec printr-o adevărată dramă și nu înțeleg cum a putut avea loc o asemenea tragedie, mai ales că tânărul era un șofer desăvârșit. De altfel, conducătorul auto al TIR-ului a declarat polițiștilor că Adrian ar fi tras brusc de volan.

Ba chiar, șoferul camionului spune că împrejurările în care s-a petrecut accidentul l-au făcut să se gândească la faptul că, poate tânărul ar fi tras intenționat de volan spre sensul celălalt de mers. Însă, familia spune că Adrian nu ar fi avut niciun motiv să apeleze la un astfel de gest.

ADVERTISEMENT

„Din curbă a venit maşina respectivă, îşi ţinea banda, normal şi exact în momentul în care ne-am intersectat a tras brusc stânga. Ca şi cum ar fi tras intenţionat. Eu nu am avut timp de reacţie”, a transmis șoferul TIR-ului, pentru Observator News.

Ce spune familia despre moartea lui Adrian

Adrian era cunoscut în mediul online, având conturi pe toate rețelele de socializare. Își dorea să devină celebru și să câștige bani din activitatea desfășurată pe internet. Cu o zi înainte să moară a postat ultimul videoclip pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Mama tânărului este devastată de durere și spune că fiul ei s-a întors, miercuri, de la Brașov, acolo unde locuiește prietena lui. Ulterior, a plecat la filmări în Galați. Femeia spune că este posibil ca băiatul ei să fi adormit la volan.

„Ieri, l-a luat tatăl lui, venea de la Braşov de la prietena lui, l-a lăsat acasă şi apoi el a luat maşina şi a plecat că a spus că are filmări la Galaţi. I-a spus tatăl lui: «Merg eu să te duc, ca să nu fii obosit». A zis «nu, tată, mă descurc!»

ADVERTISEMENT

Poate a adormit el la volan, poate, nu știu. Trebuia costum de mire. Nu de înmormântare. Nu pot, nu pot”, a declarat mama lui Adrian, pentru sursa citată. Autopsia va arăta dacă tânărul se afla sub influența alcoolului sau drogurilor.

 

ADVERTISEMENT