Life

Mama unui celebru artist a venit de urgență în România să-și însoare fiul, deși nici n-a cunoscut-o pe viitoarea ei noră

Mama unui cunoscut artist de la noi a aterizat de urgență în România să își însoare fiul, cu toate că n-a cunoscută pe viitoarea noră.
23.04.2024 | 16:14
Mama unui celebru artist a venit de urgenta in Romania sasi insoare fiul desi nici na cunoscuto pe viitoarea ei nora
Mama unui cunoscut artist, de urgență în țară pentru nunta fiului. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mama unui artist cunoscut de la noi și-a făcut bagajele și a plecat, de urgență, din Italia ca să vină în țară și să își însoare fiul, asta deși nu a întâlnit-o încă pe viitoarea ei noră.

Mama unui cunoscut artist a aterizat de urgență în România să-și însoare fiul

Situația pare pentru mulți cel puțin bizară la prima vedere, însă toate au o explicație. Vorbim despre Karym, celebrul artist care și-a unit destinul cu prințesa africană Amina, gata să ajungă în fața altarului alături de aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT

Mama cântărețului, Săndița Cioclei, a venit de curând în România să pună la punct toate detaliile nunții. Data marelui eveniment rămâne, în continuare, un mister, însă ce se știe aproape cert este că nunta va avea loc după Paște.

Femeia care i-a dat viață lui Karym nu a apucat să o întâlnească în carne și oase pe prințesa Amina, care va ajunge și ea în curând în țară. A schimbat, însă, câteva cuvinte cu ea prin videocall, când fiul ei, Karym, se afla în Africa, acolo unde au stabilit că se vor căsători.

ADVERTISEMENT

Mama lui Karym locuiește de ani buni în Italia, unde muncește, ca multe alte românce, ca badantă. Femeia are grijă de o bătrânică acolo pe care a lăsat-o pe mâini bune, căci nu putea lipsi de la cel mai frumos moment din viața fiului ei.

Povestea de iubire dintre Amina și Karym a luat prin surprindere întreaga opinie publică. Celebrul artist a făcut deja pasul cel mare în Africa. Vrea să facă și cununia religioasă ortodoxă, deși partenera lui e musulmană.

ADVERTISEMENT
karym amina
Stânga: Karym și mama lui, Săndița. Dreapta: celebrul artist, împreună cu prințesa Amina

Karym, tată singur, va face cununia cu prințesa africană Amina

Cei doi s-au cunoscut în Franța, unde Karym fusese plecat să își viziteze sora. Ulterior, au stat de vorbă ore în șir la telefon. Și-a dat seama că simte pentru Amina ceva mult mai profund și că e cazul să treacă dincolo de amiciție.

Karym a fost bine primit de familia de monarhi a prințesei. Românul a făcut figură bună, astfel că va deveni, de acum, la rândul său, prinț. Iubita lui Karym l-a acceptat pe cântăreț cu tot cu fiul său, pe care îl crește singur, de la vârsta de doi ani. Se pare că băiatul artistului și prințesa se înțeleg de minune. Amina va fi cu siguranță o mamă perfectă pentru el.

ADVERTISEMENT

„În ultima vreme, m-am dedicat mai mult fiului meu. Pe măsură ce crește, mai ales că acum se pregătește să devină licean, e din ce în ce mai rebel. Are simțul justiției foarte dezvoltat!

Cât despre școală, ar fi putut fi de 10 lejer. Numai că lui nu îi plac informațiile inutile. În educația lui, personal m-am axat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

M-am axat pe filtrarea informației. E un luptător. E plin de energie. Pe viitor, își dorește să se integreze în una din instituțiile publice care apără și protejează, poate chiar să devină polițist”, ne-a spus, în exclusivitate, Karym, despre cum e să fie tată singur.

Fiul îndrăgitului artist se numește Angel și are 15 ani. Feciorul lui Karym învață la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, pregătindu-se pentru momentul în care va deveni polițist, așa cum ne-a mărturisit muzicianul.

 

 

ADVERTISEMENT