Life

Karym, artistul care s-a însurat cu o prințesă africană, amenințat cu anihilarea: ”Mă vrea mort”

Karym, artistul care s-a căsătorit cu o prințesă din Africa, a trecut prin momente cumplite, fiind terorizat de amenințările cu moartea primite.
15.01.2024 | 14:25
Karym artistul care sa insurat cu o printesa africana amenintat cu anihilarea Ma vrea mort
Karym, artistul care s-a însurat cu o prințesă africană, amenințat cu moartea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Karym a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului. Rămas singur, cu un copil de crescut, artistul care s-a căsătorit de curând cu o prințesă africană, a avut de îndurat un adevărat coșmar. Amenințat cu moartea, el se temea, deja, să mai iasă din casă.

Karym, amenințat cu moartea

Cu ceva ani în urmă, Karym avea probleme cât se poate de serioase. Culmea, chiar cu membrii ai familiei sale. Începuse să devină cunoscut, ieșise din gaura neagră în care fusese, reușise să lanseze câteva melodii de succes pe piață și, în sfârșit, îi putea oferi fiului său ceea ce își dorea.

ADVERTISEMENT

Dar, brusc, totul părea că se va nărui. Din nou. Iar asta pentru că cei din familia lui erau supărați pe el. Chiar începuseră să îl amenințe cu moartea, iar lucrul ăsta îl măcina pe artist. A apelat la ajutorul poliției, dar, la vremea aceea, nu se întâmpla nimic, iar plângerile lui au rămas fără rezultat.

”Să reușești să crești un copil singur de la 2 ani și să ai o carieră înfloritoare este imposibil pentru unii. Iar sacrificiile făcute in ultimul timp de mine nu sunt pe placul membrilor familiei. Se pare ca goana după bani și avere e mai presus decât orice.

ADVERTISEMENT

Acum mă vor distrus și mort. Și nu înțeleg de ce, eu le-am făcut doar bine în viața asta… Nu mai am liniște (…) Atât eu, cât și copilul, mama și tatăl meu trăim într-un stres continuu… Terorizați de amenințări si jigniri.

Inconștienta și pasivitatea instituțiilor care ar trebui să te protejeze pot duce la o tragedie. Nu vreau decât sa fiu protejat, să îmi cresc copilul în liniște, pace și armonie. Vreau să fiu lăsat în pace”, povestea, acum câțiva ani, Karym, citat de Știrile Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cum s-a încheiat drama trăită de artist

Anii au trecut, iar Karym și rudele sale care îl amenința cu moartea nu și-au mai vorbit. Asta până de curând, pentru că, după ce și-a dat seama că relația cu prințesa africană este ceea ce își dorește de la viață, artistul a făcut primul pas spre împăcarea cu cei din familie.

Din informațiile FANATIK, Karym își dorește din tot sufletul ca familia să îi fie alături în anumite momente. Mai ales că, în curând, va face și petrecerea de nuntă, cununia, iar acolo îi vrea alături pe toți cei care îi sunt dragi. În plus, consideră artistul, uneori trebuie să și ierți greșelile celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Mai ales că, așa cum ne dezvăluia Karym, el și cei din familia lui trebuie să rămână uniți. Măcar pentru ce au trăit, în copilărie, o perioadă a vieții în care nu aveau nici de mâncare, nici de îmbrăcat și trăiau din miula altora. Iar acum, când lucrurile s-au îndreptat, iar pe el îl așteaptă o viață de poveste, să fie, cu toții, alături. La bine, măcar…

Karym, căsătorit cu o prințesă africană

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Karym s-a căsătorit cu o prințesă din Africa. Amina, tânăra care i-a furat inima artistului, vine dintr-o familie de monarhi din Africa. Cei doi s-au cunoscut în Franța, pe când cântărețul era la sora lui, în vizită.

Relația lor s-a legat însă la Istanbul, acolo unde s-au revăzut după sute de ore petrecute la telefon. Și-au dat seama că se plac, așa că nu a mai durat mult timp până când au decis să își lege destinele și oficial. Lucru care, deja, s-a petrecut, cei doi fiind soț și soție.

Acum însă, Karym și Amina sunt în febra pregătirilor de  nuntă. El își dorește ca, în primăvara aceasta, să facă și cununia ortodoxă, asta deși Amina este de religie musulmană. De altfel, deja, sunt câteva vedete care nu ar refuza să îi devină nași cântărețului care va deveni sultan.

ADVERTISEMENT